ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο Σ.ΠΑΝΑΓΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ…

0ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ…
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και τέως Αντινομάρχης Μεσσηνίας κ.Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την Δευτέρα 10/02/2014 & ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Οιχαλίας στο Μελιγαλά, όπου και θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου για το Δήμο Οιχαλίας.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2014
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο Σ.ΠΑΝΑΓΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator