Γυμνή φωτογράφηση για την επιστροφή των μαρμάρων θα κάνει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

0


Ο υπουργός πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος βγήκε από τα ρούχα του για καλό σκοπό. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου ο κ. Παναγιωτόπουλος σε συνεργασία με ορισμένους από τους καλύτερους στο είδος τους φωτογράφους, μακιγιέρ και στυλίστες, αφιερώνει σώμα και πνεύμα για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στην πατρίδα μας.

Η φωτογράφιση ξεκίνησε ήδη και γίνεται που αλλού, στο αρχαίο μνημείο της Ακρόπολης με σαφείς αναφορές στο έργο της μεγάλης φωτογράφου Νέλλης. Ο κ. Παναγιωτόπουλος σαν άλλος κούρος θα ποζάρει μπροστά στο φακό φορώντας απλώς τα γυαλιά του, σε στάσεις που παραπέμπουν σε αρχαιοελληνικά αγάλματα, περιστοιχισμένος από 12χρονα κορίτσια του Λυκείου Ελληνίδων, με παραδοσιακές στολές, υπό την καθοδήγηση της Μάουζυ Τσαλδάρη, της συζύγου του υπουργού.

"We want our marbles back"

Η καμπάνια του υπουργείου Πολιτισμού θα ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης με σκοπό να κινητοποιήσει τους πολίτες κάθε χώρας να συνταχθούν στο πλευρό των Ελλήνων στο δίκαιο αίτημά τους για την επιστροφή των ελγίνειων.

Οι γυμνές φωτογραφίες του κ. Παναγιωτόπουλου θα ενσωματωθούν και σε ημερολόγιο του ΕΟΤ με την ευγενική χορηγία της Pirelli, για την ανάδειξη της Ελλάδας ως νούμερα ένα τουριστικό προορισμό, ενώ το πρώτο συλλεκτικό και αριθμημένο αντίτυπο θα αποσταλεί στο ίνδαλμα του υπουργού, τον Τζόρτζ Κλούνεϊ με ειδική αφιέρωση.

Τέλος η εφημερίδα free press, LIFO βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το υπουργείο για να φιλοξενήσει φωτογραφίες του Πάνου Παναγιωτόπουλου στη στήλη της naked city.
Για να δείτε τις γυμνές φωτογραφίες του υπουργού Πολιτισμού πατήστε εδώ

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γυμνή φωτογράφηση για την επιστροφή των μαρμάρων θα κάνει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator