ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!

0



Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει μέσα στο φλεγόμενο Καραϊσκάκη να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολυμπιακός και το «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχονται απόψε τους "κόκκινους διαβόλους" στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45, Novasports 2).

Ο Θρύλος, ο κόσμος του που θα εντυπωσιάσει με ένα πανό που θα καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την εξέδρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έχει δουλέψει σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του για την ευρωπαϊκή υπέρβαση, ο Μίτσελ που δεν διστάζει να δηλώνει ότι ονειρεύεται προημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίκτες που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ... Άπαντες είναι έτοιμοι για τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου και για να διατηρηθεί η ελπίδα για περαιτέρω διάκριση στη διοργάνωση, ενόψειτου επαναληπτικού στο "Ολντ Τράφορντ".

Απέναντι στη Γιουνάιτεντ που έχει στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο σε μια κακή της εγχώρια σεζόν, τα πράγματα φυσικά και δεν είναι εύκολα. Υπάρχει, όμως, μεγάλη πίστη και αποφασιστικότητα στο Λιμάνι και κυρίως πάθος και εμπιστοσύνη ότι θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια απ΄όλους.

Ακόμη ένα πλεονέκτημα για τους ερυθρόλευκους είναι η «καυτή» τους έδρα. Εδώ και καιρό οι οπαδοί του Θρύλου περιμένουν αυτό το παιχνίδι και σήμερα το Καραϊσκάκη θα πάρει φωτιά, με τον κόσμο να αποτελεί τον «δωδέκατο παίκτη» του Ολυμπιακού.

Το πάθος των παικτών του Ολυμπιακού είναι μεγάλο για το παιχνίδι της χρονιάς και θέλουν να δείξουν ότι δεν βρίσκονται τυχαία στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και είναι έτοιμοι να γράψουν άλλη μία «χρυσή» σελίδα, στην ήδη πλούσια ιστορία τους!

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει απόψε τον Σαβιόλα, με τον Μίτσελ να ανακοινώνει απόψε την 11αδα με την πιθανότερη μορφή της να αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλά, Μαρκάνο, Εντινγκά, Μανιάτη, Ντομίνγκεζ, Πέρεζ, Κάμπελ και Ολαϊτάν. Σοβαρή πιθανότητα να είναι στο αρχικό σχήμα έχουν και οι Φουστέρ (αντί του Πέρεζ) και Σάμαρης (αντί του Σαλίνο, με τον Μανιάτη δεξί μπακ). Στην αποστολή είναι ακόμη οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπόνγκ, Μασάντο, Βαλντέζ και Βέργος.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες από την πλευρά του δεν υπολογίζει σε Έβανς και Τζόουνς και αναμένεται να παρατάξει τους Ντε Χέα, Ράφαελ ή Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ, Βαλέντσια, Καγκάβα (η Γιανουζάι ή Ασλ. Γιανγκ), Ρούνεί, Φαν Πέρσι.

Διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator