Αλ. Πνευματικός : «Δεν έχουμε ανάγκη τα τάγματα εφόδου και τους υποστηρικτές τους»

0


Η Δημοτική Αρχή της Κορίνθου και ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός είναι σταθερά προσηλωμένοι στις αρχές της Δημοκρατίας, χωρίς «εκπτώσεις» και τυχοδιωκτισμούς.
Ούτε μία στιγμή στην μακρόχρονη πορείας του ο Αλέξανδρος Πνευματικός και οι συνεργάτες του δεν απεμπόλησαν τις αρχές και τις θέσεις της Μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης για χάρη κανενός πρόσκαιρου μικροκομματικού ή προσωπικού οφέλους.
Μείναμε πιστοί και θα εξακολουθούμε να μένουμε στα ιδεώδη της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας των πολιτών ανεξάρτητα από το χρώμα τους ή τις πεποιθήσεις τους και θα παλεύουμε για να κάνουμε την Κόρινθο την πιο φιλόξενη και ανεπτυγμένη γωνιά της Ευρώπης.
Αδυνατούσαμε μέχρι και χθες να πιστέψουμε ότι το μένος εναντίον του δημάρχου και το πάθος για εξουσία θα οδηγούσε ανθρώπους που θέλουν να διοικήσουν την Κόρινθο σε πράξεις που δημιουργούν συναισθήματα αποτροπιασμού σε κάθε λογικό και σκεπτόμενο δημοκρατικό πολίτη.
Η οικειοθελής στήριξη που παρείχαν οι φερόμενοι ως «υποψήφιοι» δήμαρχοι του Μητροπολιτικού δήμου της Κορίνθου στον προφυλακισμένο βουλευτή της Νέο-ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στην Κορινθία, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Την στιγμή που η Ελληνική Δημοκρατία προσπαθεί να ξεριζώσει τα φαινόμενα της ρατσιστικής βίας και το εμφυλιοπολεμικό μίσος που έσπειρε στην κοινωνία μας η οργάνωση, στελέχη που επιζητούν την στήριξη δημοκρατικού κοινοβουλευτικού κόμματος τρέχουν στον Αρειο Πάγο να καταθέσουν «πόσο καλή και κοινωνική ήταν η δράση…του τάχα προοδευτικού βουλευτή κ. Μπούκουρα»
Θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι «αμάρτησαν» για τις ψήφους της οργάνωσης στην προσπάθεια τους να κερδίσουν τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι χειρότερα. Εξάντλησαν κάθε όριο αφέλειας και λαϊκισμού, καλύπτοντας την πιο ακραία κανιβαλική συμπεριφορά που γνώρισε αυτός ο τόπος. Συμμάχησαν με τις δυνάμεις που θέλουν να κάνουν εθνοκάθαρση και να οδηγήσουν την χώρα στον απομονωτισμό και την δικτατορία των ταγμάτων εφόδου.
Είναι επικίνδυνοι, διότι με την υπογραφή τους απενοχοποιήσαν και το αυγό και το ίδιο το φίδι.
Έστειλαν το μήνυμα στην κοινωνία και ιδιαίτερα στην νέα γενιά ότι τα τάγματα εφόδου που είδαμε στην Κόρινθο τα προηγούμενα χρόνια, αποτελούν κοινωνική δράση και δικαιοσύνη.
Οι κκ. Νανόπουλος, Γκεζερλής και Τόγιας, προκειμένου να εκπορθήσουν τον Δήμο Κορινθίων συμμάχησαν με τις δυνάμεις που απειλούν ευθέως το Σύνταγμα και τις δημοκρατικές ελευθερίες. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε τέτοιες συμπεριφορές και λογικές.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με την στήριξη των Κορινθίων για την Κόρινθο της προόδου και τις ευημερίας, που δεν κάνει διακρίσεις και είναι στοργική με τους πολίτες της.
Δεν θα υποστείλουμε ούτε μία στιγμή την δημοκρατική σημαία του συνδυασμού μας και καλούμε των ψηφοφόρους όλων των κομμάτων να σταθούν ισότιμα δίπλα μας.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ΝΔ, τα στελέχη και οι οπαδοί της οποίας είναι δημοκρατικοί πολίτες με σεβασμό στο σύνταγμα και τους νόμους της ελεύθερης πολιτείας μας να ανταποκριθούν στο Πανδημοκρατικό σημερινό μας κάλεσμα.
Αν χθες μας χώριζαν πολλά σήμερα μας ενώνει ένα και πολύ ισχυρό.
Να προστατεύσουμε όλοι μαζί την κοινωνία και τους πολίτες και να οδηγήσουμε την Κόρινθο σε ένα λαμπρό και δημοκρατικό αύριο.
Δεν έχουμε ανάγκη τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ .
Έχουμε τον δήμο και τις δομές του για να μην είναι ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
Δεν έχει ανάγκη η Κόρινθος από ηγήτορες που με τόση ευκολία θυσίασαν την πόλη και τους πολίτες για την καρέκλα και μόνο.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλ. Πνευματικός : «Δεν έχουμε ανάγκη τα τάγματα εφόδου και τους υποστηρικτές τους»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator