ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ - Το βίντεο που περίμενε όλη η Κορινθία - Ο αξέχαστος Γιάννης Τσαμαντάς σε πλήρη δράση

0Ένα πραγματικά συλλεκτικό βίντεο ανέβασε πρόσφατα ο χρήστης Jim phill στο Yoytube με τον αείμνηστο Γιάννη Τσαμαντά σε προεκλογική του ομιλία την δεκαετία του '70 στο καφενείο στην Όαση της Κορίνθου.
Ο γραφικός Κορίνθιος "πολιτικός" που ήθελε να διοικήσει την Ελλάδα και έφαγε όλη του την περιουσία σε προεκλογικούς αγώνες σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ που πλέον χαρακτηρίζεται ιστορικό !!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ:Σε μία συγκέντρωση σε ορεινή Κορινθία του είχαν ζητήσει θάλασσα και αυτός χωρίς δισταγμό είχε πει «θα σας φέρω και θάλασσα».

Σε άλλη ομιλία επίσης σε χωριό της Κορινθίας, μια γυναίκα από κάτω είχε φωνάξει πως το χωριό δεν έχει παιδιά για να απαντήσει «θα σας κάνω και παιδιά».

Ο Γιάννης Τσαμαντάς, όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, είχαν και έχουν την δική τους χάρη. Τουλάχιστον αυτοί είναι αυθεντικοί, σε σχέση με το πολιτικό σκηνικό που υπάρχει.

Ο αξέχαστος αρχηγός Γιάννης Τσαμαντάς, στην  συγκεκριμένη φάση βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει τυπώσει κατά δήλωσή του 150.000 ψηφοδέλτια με λεφτά από την τσέπη του και όχι από την μαμά Ελλάδα! Η ομιλία πραγματοποιείται στα τσακώνικα στην γνωστή πλατεία που βρισκόταν το καφενείο ΟΑΣΙΣ...

Προσπαθείσαμε να αποκρυπτογραφήσουμε μερικά αμίμητα αποσπάσματα από την ομιλία του αρχηγού του ΕΜΡΑ. Με εκείνες τις δικές του λέξεις σιδηρόδρομο:
«….τους μεγαλοπανωκοινοβουλευτικότατους, τους λαχίστους γιατρίσκους ,επι το πλείστον δικηγορίσκους τεως κανείς στρατιωτικίσκους ή καραβανίσκους….

Θα μπορούσαμε  και θα έπρεπε να τρώγαμε με χρυσά κουτάλια.

Ο λαός επαναλαμβάνω ως εκ των πρώην  γεροπαπαλουτροκατουρλοφασουλοδεκατζίδων , των δελετσιπουρομανάδων , των καθετηράκιδων γιατί ακόμα περισσότερον των καταστροφάκηδων! (έτσι ονόμαζε  τους τότε  γνωστούς πολιτικούς της Βουλής)

Επαναλαμβάνω : ΕΜΡΑ και κάργα Γιάννη Τσαμαντά !"
Τα συνθήματα του πλήθους «πήδα κάτω αρχηγέ» , «ένα μήνα ο στρατός» , «διώξε τον Φάβα από το ΕΜΡΑ»

Βεβαίως ανάλογη μουσική μαντινάδες γραμμένες ειδικά για τον αρχηγό , έκτακτη εμφάνιση  του Ντίνου του Ταρζάν και άλλα απρόοπτα που θα μείνουν στην ιστορία.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2014
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ - Το βίντεο που περίμενε όλη η Κορινθία - Ο αξέχαστος Γιάννης Τσαμαντάς σε πλήρη δράση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator