ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει για να κάνει πρωινή εκπομπή ο Αρβανίτης

0


Η Κουμουνδούρου αναζητεί στέγη σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό για τον διευθυντή του Ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο»

Δεν ακριβώς διαπιστωμένο, ποιος ψάχνει να βγει στην τηλεόραση. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ή ο κομματικός του δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης.

Ίσως τελικά να ισχύουν και τα δύο, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρουν μια τηλεοπτική στέγη, που θα στεγάσει τις δημοσιογραφικές ανησυχίες του κ. Αρβανίτη και παράλληλα θα φιλοξενεί τις αριστερές απόψεις, κάτι που επιθυμεί διακαώς ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά να συμφωνήσουν για να μισθώσουν τρίωρο τηλεοπτικό χρόνο, καθημερινά το πρωί, στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε», που εκπέμπει στην παλαιά συχνότητα του πρώην «902». Άλλωστε ο σταθμός δεν έχει πει όχι και σε άλλη περίπτωση βουλευτή που θέλησε να μισθώσει χρόνο το πρωί για να κάνει δική του εκπομπή!
Πάντως αν τελεσφορήσει η συζήτηση Καναλιού και Κουμουνδούρου, ο Κώστας Αρβανίτης θα στήσει μια «ενημερωτική» εκπομπή, στη βάση της παλαιάς του εκπομπής στην ΕΡΤ και θα έχει σίγουρα δίπλα του και μια παρουσιάστρια. Δεν έχει διευκρινιστεί όμως αν θα είναι η Μαριλένα Κατσίμη.

Ο κομματικός δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να έχει πάρει το «πράσινο φως» από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι ήδη ευχαριστημένος από την πορεία του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», που διευθύνει ο Αρβανίτης.
Στην απόφαση αυτή, έχει συμβάλλει άλλωστε και η κακή σχέση που έχει η αξιωματική αντιπολίτευση και ο Τσίπρας, με το Mega, ενώ έχει επιβάλει εμπάργκο στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη. Κακές είναι οι σχέσεις και με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και ιδιαίτερα με την εφημερίδα «Τα Νέα».
Η απόφαση λοιπόν είναι σχεδόν ειλημμένη, ωστόσο υπάρχει μια μικρή αντίδραση από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, που ενημερώνονται τώρα για αυτή την εξέλιξη. Μάλιστα κάποιοι ρωτούσαν τι απέγινε η ιδέα για την διαδικτυακή τηλεόραση, αλλά η απάντηση ήταν ότι κοστίζει πολύ και η αποδοχή αυτής της μορφής ενημέρωσης δεν έχει περάσει ακόμη στην πλειοψηφία των χρηστών και δεν μπορεί να δώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στην προώθηση των θέσεων του κόμματος.

exedra.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 01, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει για να κάνει πρωινή εκπομπή ο Αρβανίτης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator