ΤΩΡΑ: Ετοιμασίες πολέμου για την Ρωσία – υπογραφή εξπρές της αντιπυραυλικής ασπίδας με Καζακστάν

0


Πριν από μία ώρα ανακοινώθηκε επισήμως η συμφωνία για την ενοποίηση πυραυλικών συστημάτων Ρωσίας – Καζακστάν. Η υπογραφή του νομοθετικού διατάγματος από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στην σκιά των ισλαμοφασιστικών επιχειρήσεων εντός Ρωσικού εδάφους, περιγράφεται ως “Δημιουργία κοινού συστήματος αεράμυνας για την προστασία της Ρωσικής ομοσπονδίας και της Δημοκρατίας του Καζακστάν”.
Μία ματιά στον χάρτη καταδεικνύει ακριβώς τι θωρακίζει αυτή η ασπίδα και γιατί έγινε η επίσπευση της συμφωνίας τις τελευταίες ώρες. Το κρίσιμο σημείο είναι ότι η συμφωνία… περιλαμβάνει κοινή δράση των στρατευμάτων με ομοσπονδιακό σχέδιο σε περίπτωση πολέμου! Ως “συμπλήρωμα” της πυραυλικής ασπίδας. Τα στρατεύματα θα κινούνται με εντολές των προέδρων Ρωσίας και Καζακστάν, έπειτα από τις εισηγήσεις των αρχηγών στρατεύματος των δύο χωρών.
Η διοίκηση της αεράμυνας θα είναι στην Άλμα Άτα του Καζακστάν και η διάρκεια της συμφωνίας είναι πενταετής με αυτόματη ανανέωση.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 30, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: Ετοιμασίες πολέμου για την Ρωσία – υπογραφή εξπρές της αντιπυραυλικής ασπίδας με Καζακστάν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator