Όταν η σημερινή αντιφασίστρια Δέσποινα Βανδή έκανε επίδειξη των χρημάτων της στο Discovery Channel…!!! (Συλλεκτικό video)

0


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…

ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΊ ΑΠΟ ΧΘΕΣ…ΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΗΣ SHOW BIZ…

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ!!!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ…ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ…ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ.

VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .

— ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ…

–Ο καυγάς της Δέσποινας Βανδή με Πακιστανό που πουλούσε παράνομα το CD της

Ο Χρήστος Νέζος, παρουσιαστής της εκπομπής “Ταξιδεύοντας”, σε συνέντευξή του με αφορμή τα 20 του χρόνια στην δημοσιογραφία φέρνει στο φως ένα περιστατικό που δεν είχε μαθευτεί…

Η συνέντευξη δημοσιεύεται στην Espresso και ο δημοσιογράφος λέει:

«Έχω “ταξιδέψει” με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, τα οποία μου έκαναν την τιμή να συνταξιδέψουμε. Κάθε ταξίδι είναι μια διαφορετική εμπειρία για μένα και κάθε φορά βγαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο η συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν είναι φίλοι για περισσότερο από τρεις ημέρες. Το μόνο που μας ενώνει είναι η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση. Η εκπομπή που δεν μπορώ να ξεχάσω λόγω του απρόοπτου γεγονότος που μου συνέβη ήταν με τη Δέσποινα Βανδή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2000. Κάναμε συνέντευξη έξω από το πανεπιστήμιο και κάποια στιγμή πήγα στο αυτοκίνητό μου. Γυρνώντας πίσω είδα τη Δέσποινα να έχει πιαστεί στα χέρια με έναν Πακιστανό, γιατί πωλούσε το καινούργιο CD της που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει»

από το prezatv.blogspot

“ΑΠΟ ΤΟ 1:33 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν η σημερινή αντιφασίστρια Δέσποινα Βανδή έκανε επίδειξη των χρημάτων της στο Discovery Channel…!!! (Συλλεκτικό video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator