«Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι έτοιμοι να βάλουν φωτιά στη Θράκη» – Πληροφορίες σοκ από τα σύνορα!

0


Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην Κοσοβοποίηση της περιοχής και πότε θα αποφασίσει η Αθήνα να αντιμετωπίσει την προκλητική Άγκυρα;

Γράφει o Κωνσταντίνος Τερζής

“Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μια νέα εφημερίδα αρχίζει να εκδίδεται στην Δυτική Θράκη… Από τώρα ευχόμαστε να είναι καλότυχη για τον τουρκικό λαό της Δυτικής Θράκης, για το τουρκικό έθνος και τον τουρκικό κόσμο…

Από τώρα συγχαίρουμε αυτούς που μοχθούνε για αυτό.

Πρακτορείο Ειδήσεων BTS”

Οι Γκρίζοι Λύκοι αποκτούν εφημερίδα που θα εκδίδεται στην Θράκη! Η είδηση μεταδόθηκε από το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων BTS και αποτελεί μία ξεκάθαρη πρόκληση πέραν των οποιονδήποτε ορίων έναντι της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Ελληνικότητας της Θράκης.

Στο όνομα του τουρκικού άκρατου εθνικισμού, με τίτλο «Γκρίζος Λύκος» και με σαφέστατες στοχεύσεις δημιουργίας επίσημου θύλακα της παρακρατικής εγκληματικής ομάδας κοινών δολοφόνων, ιδρύεται με τις θερμότερες ευχές του κεμαλοναζισμού μία εφημερίδα η οποία θα δράσει προς την κατεύθυνση δημιουργίας συνθηκών (ή και γεγονότων) εκτεταμένης όξυνσης στην Ελληνική Θράκη, με απώτερο σκοπό την Κοσοβοποίηση της περιοχής.

Με έμβλημα τον Αχμέτ Σαδίκ και με σαφέστατη υποστήριξη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ετοιμάζονται οι παρακρατικοί μηχανισμοί της Άγκυρας να επισημοποιήσουν την εμφάνιση και την δράση τους εντός της Ελλάδας, με το πρόσχημα της… ενημέρωσης!

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει σχετικές πληροφορίες από την Ελληνική Θράκη και ως εκ τούτου είτε το «γεγονός» βρίσκεται είτε στα προκαταρκτικά στάδια της προετοιμασίας του, είτε ανακοινώθηκε προκειμένου να «ανιχνεύσει» τις αντιδράσεις των Αθηνών, είτε –τέλος- αποτελεί στρατηγική κίνηση μέσα στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου εναντίον της Ελλάδας και υπέρ της δημιουργίας μίας εικονικής ανυπέρβλητης ισχύος της Άγκυρας εντός της Ελληνικής Θράκης.

Μάλιστα, το ότι εδώ και δύο χρόνια έχει ήδη ιδρυθεί και λειτουργεί το «εθνικιστικό κόμμα τούρκων Δυτικής Θράκης» (DEB) ως προάγγελος των επόμενων τουρκικών κινήσεων, το οποίο αποτελείται από «γκρίζους λύκους», καταδεικνύει την σαφέστατη επιθυμία της Άγκυρας (και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών οι οποίες βρίσκονται υπό την άμεση εποπτεία του Ερτογάν) να δημιουργήσει συνθήκες ανωμαλίας στην Ελληνική Θράκη και να κατορθώσει ισχυρά χτυπήματα στην κυβέρνηση των Αθηνών, η οποία παραμένει στο μοτίβο της πολιτικής χαμηλών τόνων και της γενικότερης φοβικότητας αντιμετώπισης της επιθετικής τουρκικής πολιτικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες παρατηρήσεις, θεωρείται επιπλέον και ως μία κίνηση άμεσου παρεμβατισμού επί της υφιστάμενης μουσουλμανικής (αυτο-αποκαλούμενης τουρκικής) νομενκλατούρας (πρώην και νυν βουλευτές, πολιτευτές, θρησκευτικοί λειτουργοί και δευτεροκλασάτα στελέχη), τα μέλη της οποίας είτε αναδείχθηκαν και ανήκαν από τους στρατοκράτες της Τουρκίας, είτε εμφανίσθηκαν τα τελευταία χρόνια και αποτελούν την «ελίτ» των τουρκοφρόνων που πρόσκεινται στον ισλαμιστή Ερντογάν.

Ήδη, μέσα στα πλαίσια των γενικότερων ανακατατάξεων που συμβαίνουν από την άνοιξη του 2013, μία τουρκόγλωσση εφημερίδα, η Birlik, έβαλε «λουκέτο» (οι «κακές γλώσσες» αναφέρονται σε αναβάθμιση του ιδιοκτήτη της από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες), ενώ προηγουμένως εμφανίστηκε μία άλλη τουρκόγλωσση εφημερίδα με τίτλο Eylem (μετ. «Δράση») με χριστιανούς ιδιοκτήτες.

Επίσης έχει αποτυπωθεί στον τουρκόγλωσσο τύπο της Ελληνικής Θράκης μία σειρά από αντεγκλήσεις των τουρκοφρόνων της περιοχής, δείγμα μίας απόπειρας και των δύο πλευρών να υπερισχύσουν η κάθε μία έναντι της άλλης (προκειμένου να συνεχίσουν να βρίσκονται στις καταστάσεις μισθοδοσίας του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής).

Και μέσα σε αυτό το σκηνικό φαίνεται πως έρχεται και το επίσημο όργανο των «Γκρίζων Λύκων» μέσω ενός εντύπου, να «πατήσει στη Θράκη», προκειμένου να ξεκινήσει σειρά «ειδικών παρεμβάσεων» και άσκησης «ειδικών πιέσεων» τόσο προς τους κατοίκους (χριστιανούς και μουσουλμάνους) της περιοχής, όσο και προς την Αθήνα, αλλά και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα διεθνή φόρα, όπου με την συμμετοχή των ήδη λειτουργούντων ανθελληνικά (ή και μισελληνικά) κινούμενων ομάδων τουρκοφρόνων (επί της ουσίας τούρκων πρακτόρων), προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες έμμεσων απειλών διατάραξης της ειρήνης (Κοσοβοποίηση) και μέγιστης πίεσης προς τους φοβικούς καρεκλοκένταυρους των Αθηνών.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί στην περιοχή της Θράκης η ίδρυση της εφημερίδας «Γκρίζος Λύκος», ούτε η ενοικίαση γραφείων ή η αγορά και μεταφορά επιπλέον χαρτιού εφημερίδας (για την κάλυψη πρόσθετων αναγκών) στην Ελληνική Θράκη. Όμως, οι κυβερνώντες εξ Αθηνών, θα πρέπει να συνυπολογίσουν όλες τις γνωστές (και άγνωστες για τους περισσότερους) παραμέτρους για να καταλήξουν σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο πολυεπίπεδης αντιμετώπισης αυτής της προκλητικής κίνησης του νέο-οθωμανιστή Ερντογάν, αφού είναι δυνατόν μέσα από μία τέτοια ενέργεια να δημιουργηθούν οι βάσεις για εκτροπές μεγάλου μεγέθους που θα εμπλέκουν δράση από παραστρατιωτικές ομάδες και θα ενέχουν υψηλότατο ρίσκο στρατηγικά σχεδιασμένου και μεθοδευμένου «θερμού επεισοδίου» εντός της Ελληνικής Επικράτειας…

Ακόμη και τώρα, έπειτα από τις τόσες υποχωρήσεις της κυβέρνησης των Αθηνών, δεν είναι αργά ώστε να υπάρξουν κατάλληλες κινήσεις και παράλληλοι σχεδιασμοί αντιμετώπισης ενός φαινομένου, το οποίο αν δεν αντιμετωπισθεί τη στιγμή της δημιουργίας του, είναι δεδομένο πως θα απαιτηθεί πολλαπλή ισχύ και ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς για την μετέπειτα αντιμετώπισή του…

Υπάρχουν οι κατάλληλοι και άκρως εξειδικευμένοι άνθρωποι, οι οποίοι με τη βοήθεια ειδικών κρατικών υπηρεσιών μπορούν να δημιουργήσουν τον αναγκαίο “κλωβό ασφαλείας” (εργαζόμενοι εντός και εκτός Ελλάδας) και τον γενικότερο μηχανισμό προστασίας της Θράκης και ουσιαστικής αποτροπής δράσης των Γκρίζων Λύκων. Ας αποφασίσει, επιτέλους, η κυβέρνηση των Αθηνών να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση των αυτονόητων, ειδάλλως δεν θα είναι υπεύθυνη (στο σύνολό της) για τις εξελίξεις, αλλά και θα στιγματισθεί ανεξίτηλα για την ακατανόητη αδράνειά της…

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι έτοιμοι να βάλουν φωτιά στη Θράκη» – Πληροφορίες σοκ από τα σύνορα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator