Δ.Παπαδημούλης: Ρεσιτάλ πολιτικού κυνισμού στην εκδήλωση του Σ.Κοτρώτσου - Πώς την πάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

0


Απερίγραπτες σκηνές διαδραματίστηκαν χθες κατά την παρουσίαση βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου όταν στην αίθουσα μπήκαν απλήρωτοι εργαζόμενοι από την εφημερίδα «Αποκαλύψεις» που εξέδιδε ο δημοσιογράφος κατά το παρελθόν, ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης που είχε "πάρει θέση" πρώτος και καλύτερος στο πάνελ των παρουσιαστών έδωσε το δικό του... ρεσιτάλ πολιτικού κυνισμού. Μέσα σε λίγα λεπτά...ανακάλυψε τον πραγματικό Σεραφείμ Κοτρώτσο. Δεν είχε "ακούσει" τίποτα ούτε για την εφημερίδα "Αποκαλύψεις", ούτε καν για τους Ολυμπιακούς αγώνες και το "αγαπημένο παιδί" της Γιάννας!

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι έκαναν έφοδο στην εκδήλωση, προπηλάκισαν φραστικά τον ίδιο αλλά και τους παρευρισκόμενους πολιτικούς και ανάγκασαν τους περισσότερους να αποχωρήσουν ενώ διεκόπη η παρουσίαση βιβλίου. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι τά 'βαλαν κυρίως με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στο πάνελ και στην αίθουσα. Αποκάλεσαν «αλήτη» τον βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη καθώς και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, οι οποίοι ήταν από τους παρουσιαστές του βιβλίου. 

«Πού πας; Ολο λες, λες, για κάτσε να μας τα πεις κι εδώ» φώναξαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη,
Ο κ. Κοτρώτσος, αποδοκιμαζόμενος από τους εργαζομένους, πήρε το μικρόφωνο και επιχείρησε να εξηγήσει ενώπιον απλήρωτων εργαζομένων, κοινού και τηλεοπτικών συνεργείων γιατί έκλεισε η εφημερίδα «Αποκαλύψεις» και γιατί έμειναν απλήρωτοι οι άνθρωποι.

Οταν ήρθε η σειρά του Δημήτρη Παπαδημούλη να πάρει το λόγο όλοι έμειναν άφωνοι ακούγοντάς τον, σε λίγα δευτερόλεπτα, από συμπαρουσιαστής του βιβλίου να μεταμορφώνεται σε κατήγορο του Σεραφείμ Κοτρώτσου και να τον «αδειάζει» με τον πιο ωμό τρόπο προκειμένου να γίνει αρεστός στους απλήρωτους εργαζόμενους που έκαναν έφοδο.

«Σε τέτοιες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, το κόμμα μου ο ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ, είμαστε με τους εργαζομένους. Θεωρούμε απαράδεκτο σε ανθρώπους που προσέφεραν εργασία να μην πληρώνονται. Σκοπεύουμε να φέρουμε το θέμα στη Βουλή και να πάμε μαζί σας στην Επιθεώρηση Εργασίας για όποιες εκκρεμότητες έχετε με τον εργοδότη Κοτρώτσο. Είμαστε μαζί σας και χαιρετίζουμε και την παρέμβασή σας εδώ» είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, χαιρετίζοντας ουσιαστικά την διάλυση της εκδήλωσης. 

Aμέσως μόλις τελέιωσε την παρέμβασή του έκλεισε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το πάνελ! Το... πάρτι μόλις είχε λάβει τέλος. Κάποιος πάντως πρέπει να εξηγήσει αναλυτικά σε ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι άλλο πράγμα αριστερός και άλλο αντιμνημονιακός...




Πώς την πάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλοπρεπέστατα με τον "αντιμνημονιακό" Σεραφείμ Κοτρώτσο

Εμ, κι αυτοί δεν ρωτούσαν πριν ... αβαντάρουν το νέο βιβλίο του Σεραφείμ Κοτρώτσου. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι στο Athens Plaza στην πλατεία Συντάγματος. Οι προσκεκλημένοι ήταν αρκετοί, μεταξύ των οποίων και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σε πρώτο πλάνο ο Νίκος Χατζηνικολάου εργοδότης πλέον του Σεραφείμ Κοτρώτσου, όπως και ο Νίκος Μπογιόπουλος (είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε!). Όλα έμοιαζαν ωραία και... αντιμνημονιακά, ώσπου...

Οι "απρόσκλητοι" ήταν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας "Αποκαλύψεις", που έχει αφήσει απλήρωτους ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, οι οποίοι εμφανίστηκαν στην εκδήλωση, σηκώνοντας πανό. "Μπάχαλο" η εκδήλωση. Εκείνη την στιγμή-γράφει το Left.gr- οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Δούρου, Δημ. Παπαδημούλης, Α. Μητρόπουλος, Γ. Βαρεμένος, Δ. Στρατούλης είδαν το.."φως το αληθινό" δηλώνοντας άγνοια του γεγονότος. Στη συνέχεια, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζομένους, αποχώρησαν από την εκδήλωση.
"Είμαστε με τους εργαζόμενους, δεν γνωρίζαμε το γεγονός, για αυτό αποχωρούμε", είπαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Την είχαν όμως ήδη πατήσει...
Είναι να τρελαίνεσαι σε αυτή τη χώρα. Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος αγαπημένο πουλέν της Γιάννας Αγγελοπούλου και στέλεχος του δημοσιογραφικού life style (του απόλυτου τίποτα δηλαδή) πουλάει εδώ και καιρό "μαχητική δημοσιογραφία και αντιμνημονιακό λόγο μέσα από το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Γιάννη Παπαγιάννη, τις εκπομπές του στο Real FM και τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24. Έχει χαθεί η επαφή με την πραγματικότητα ορισμένων στον ΣΥΡΙΖΑ;



Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ.Παπαδημούλης: Ρεσιτάλ πολιτικού κυνισμού στην εκδήλωση του Σ.Κοτρώτσου - Πώς την πάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator