ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ - ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

0


Ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψη των δραστών της επίθεσης κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο φαίνεται να βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 
Στη μηχανή που....
χρησιμοποιήθηκε στη διπλή εκτέλεση βρέθηκε γενετικό υλικό το οποίο δεν ανήκει στον ιδιοκτήτη της αλλά στους δράστες της επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται δημοσίευμα εφημερίδας.

Η Αντιτρομοκρατική βλέπει ένα μεγάλο λάθος στο σχέδιο δράσης των εκτελεστών καθώς σε ανάλογα τρομοκρατικά χτυπήματα οι δράστες συνήθως κατέστρεφαν τα οχήματα διαφυγής ή υποστήριξης ώστε να μην αφήνουν πίσω τους ίχνη.

Αντίθετα, οι εκτελεστές του Νέου Ηρακλείου αφαίρεσαν από την Africa twin, με την οποία διέφυγαν από τον τόπο του μακελειού, το βαλιτσάκι και εν συνεχεία εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα στο ρέμα της Χελιδονούς.

Η Αρχές εκτιμούν ότι στο βαλιτσάκι της μηχανής αλλά και στο σακίδιο που έφερε στην πλάτη του ο δράστης υπήρχε επιπλέον εξοπλισμός όπως χειροβομβίδες τις οποίες ενδεχομένως να χρησιμοποιούσε σε περίπτωση εμπλοκής.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ - ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator