Κοκορομαχίες με γέλια…

0


Γέλωτες, αψιμαχίες, ευφυολογήματα, ατέρμονες συζητήσεις... Ούτε μία κουβέντα για την ταμπακιέρα. Η πρόταση μομφής απερρίφθη. Διαφοροποιήθηκε η «αντάρτισσα» βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη διεγράφη από την Κ.Ο. του κόμματος (ψήφισε υπέρ) και ο Νικήτας Κακλαμάνης απο τη Ν.Δ. που δήλωσε...ασθενής. Η συγκυβέρνηση διατηρεί πλέον μία ισορροπία τρόμου, έχοντας την προσοχή της στραμένη στην επόμενη ψηφοφορία που αφορά στον ενιαίο φόρο ακινήτων και φυσικά στον Προϋπολογισμό.

Από τις 11.00 το πρωί της Κυριακής, που ξεκίνησε η συζήτηση επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ , με αποκορύφωμα την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ουδείς πρότεινε επί της ουσίας λύση στο αδιέξοδο. Kυβέρνηση και αντιπολίτευση έμειναν εγκλωβισμένες σε στείρες αντιπαραθέσεις, παλαιοκομματικού τύπου, που δεν εξυπηρετούν κανέναν.

Πολύ περισσότερο τους Έλληνες φορολογουμένους, οι οποίοι πλήττονται καθημερινά από την ανεργία, τις μειώσεις μισθών, τις αυξήσεις φόρων κτλ. Γι αυτούς έχει ο Θεός...

Στις 11.30 το βράδυ όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν, με την αντιπαράθεση μεταξύ Τσίπρα και Σαμαρά να δίνει τροφή για γέλια, αντεγκλήσεις και παρεμβάσεις σε ένα… κατάμεστο ακροατήριο.

«Αναρωτιέμαι, κύριε πρωθυπουργέ, αισθάνεστε πετυχημένος; Κοιμάστε ήσυχος τα βράδια; Κοιτάξτε με, δεν είναι κακό» είπε σε ειρωνικό τόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.
Το πλάνο ανοίγει και η κάμερα δείχνει τον πρωθυπουργό να πιάνει το μικρόφωνο και να απαντά: «Έχετε οίηση, έχετε αμετροέπεια... τώρα το έχετε ρίξει στο ψυχογράφημα. Κοιτάω από την άλλη για να μη γελάω». Αμέσως ξέσπασαν χειροκροτήματα στην αίθουσα.

«Δεν είστε για γέλια, αλλά για κλάματα, γιατί ο λαός υποφέρει» του ανταπάντησε ο Αλέξης Τσίπρας για να συνεχίσει: «Χειροκροτήστε. Δεν σας τιμά που έχετε να εμφανιστείτε έναν χρόνο στη Βουλή και λέτε "δεν σας κοιτώ για να μη γελώ"».
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κοκορομαχίες με γέλια…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator