Απανωτά τα χτυπήματα στον τελειωμένο Βενιζέλο και στο απόκομμα του !

0


Ο Βενιζέλος εδώ και καιρό αμφισβητείται από τους πάντες. Μοιάζει στην κυριολεξία για σάκο του μπόξ όπου τα χτυπήματα είναι αλλεπάλληλα και αφόρητα. Η πολιτική του επιβίωση κρέμεται στην κυριολεξία από τον Σαμαρά. Ένα μικρό σύνθημα από τον Σαμαρά και ο Βενιζέλος έχει τερματίσει την πολιτική του σταδιοδρομία....και όχι μόνο.....

Μετά την γνωμάτευση του Εισαγγελέα για παραπομπή του Παπακωνσταντίνου σε δίκη, οι σκέψεις πάνε και στον Βενιζέλο που επίσης ακούγεται ότι ευθύνεται ....σε παρόμοιο ή και σε μεγαλύτερο βαθμό...

Τι τον έσωζε μέχρι χθες; Τον έσωζε που το ΠΑΣΟΚ ήταν ακόμα ένα Κόμμα...Όμως προ πολλού, το
ΠΑΣΟΚ θυμίζει μια αγέλη που ψάχνει να βρεί την διέξοδο του σε ένα μαντρί κατεστραμμένο...Με δημοσκοπήσεις που μιλούν για ποσοστό κάτω του 5%, οι φιλόδοξοι Πολιτικοί που το απαρτίζουν, κάνουν νυχθημερόν τα σχέδια τους για απεγκλωβισμό και απεξάρτηση από τον θηριώδη αρχηγό τους.

Μέχρι και ο Παπανδρέου ζωντάνεψε και επανεμφανίστηκε. Σαν ύαινα που ψάχνει να βρεί πτώματα. Και ο Τσίπρας έκανε πολύ έξυπνα την κίνηση, ανοίγοντας πόρτες σε όσους θέλουν να αφήσουν τον ΠΑΣΟΚ. Οι Κυβερνώντες τον κατηγόρησαν...Όμως οι μάσκες έχουν πέσει προ καιρού. 

Το πλοίο του ΠΑΣΟΚ βυθίζεται. Κάποια ποντίκια ήδη έφυγαν. Πολλά άλλα θα ακολουθήσουν. Το σύνθημα περιμένουν...Οι εξελίξεις τρέχουν ραγδαία πλέον...

Είμαστε πολύ κοντά σε μεγάλες ανατροπές!!!

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 22, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απανωτά τα χτυπήματα στον τελειωμένο Βενιζέλο και στο απόκομμα του !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator