ΙΔΙΩΤΙΚΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΛΥΡΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

0



Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του Δήμου μια πρόσκληση σε Δημοτικό συμβούλιο για τις 7-11- 2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20:00. μεταξύ των θεμάτων που αναγράφονται για την συζήτηση της ημέρας εκείνης το μάτι μας έπεσε στο θέμα με αριθμό σειράς 22 που έγραφε:
22. Έγκριση εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση πλατείας Φιλλύρα από τον ιδιώτη κ. Τζουμάκα Πέτρο».

Ο κύριος Τζουμάκας ΔΕΝ είναι εργολάβος, είναι επιχειρηματίας που στην συγκεκριμένη πλατεία έχει κατάστημα αναψυχής. Πήγαμε επί τόπου για να δούμε την κατάσταση. Διαπιστώσαμε ότι η πλατεία αυτή έχει στην ουσία εκχωρηθεί για χρήση στον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Με λίγα λόγια η πλατεία δεν είναι Δημοτική πλατεία που μπορεί όποιος θέλει να πάει να κάτσει. Υπάρχει ένα μόνον απολύτως αποκλεισμένο από του να χρησιμοποιηθεί παγκάκι, και αρκετά τραπεζάκια του κυρίου Τζουμάκα που παραγεμίζουν την πλατεία. Υπάρχουν κάτι αυλάκια με βρώμικο νερό, τάχα μου διακοσμητικά με τα φώτα τους αναμμένα μέρα μεσημέρι. Υπάρχουν κακόγουστα φανάρια που κρέμονται με αλυσίδες από τα κατατσακισμένα κλαδιά της καταταλαιπωρημένης λεύκας. Στη μέση υπάρχει ένα βάθρο με κάτι γλάστρες. Το πεζοδρόμιο είναι χώρος στάθμευσης. Τα φυτά απεριποίητα. Δίοδος μπροστά από τα καταστήματα της πλατείας υπάρχει μόνο δια μέσου των τραπεζιών και των πελατών της καφετέριας. Όλα αυτά στην σκιά του κατακεουργημένου ιστορικού πλάτανου. Η πλατεία αυτή υπήρξε κεντρική πλατεία της πόλης και έχει ιδιαίτερη ιστορία. Αντί να προστατευθεί κατάντησε στο χάλι που βλέπετε στις φωτογραφίες επειδή στην Δημοτική αρχή δεν υπάρχει απλή κοινή λογική. Επειδή δεν υπάρχει μέτρο. Επειδή μερικοί κάνουν ότι γουστάρουν και όπως γουστάρουν με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου. Οι φωτογραφίες δείχνουν ακριβώς τι είδαμε. Ξέρουμε ότι δεν θα υπάρξει απάντηση από την Δημοτική αρχή. Αν υπάρξει θα ανοίξουμε δημόσιο διάλογο.


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 12, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΔΙΩΤΙΚΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΛΥΡΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator