Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος - Προφυλακίστηκε ο Γιάννης Λαγός (video)

0


Μετά από μαραθώνιες απολογίες, με αρχή αυτήν του Ηλία Κασιδιάρη που διήρκεσε περισσότερες από 12 ώρες, οι ανακριτές με τους αρμόδιους εισαγγελείς έκριναν προσωρινά κρατούμενο για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό.

Σύμφωνα με την απόφαση της Δικαιοσύνης, οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Στον Ηλία Κασιδιάρη επιπλέον επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ.

Και οι τέσσερις βουλευτές, όπως και ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, που θα απολογηθεί το απόγευμα, αλλά και ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς που απολογείται αύριο Πέμπτη, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι κατά την έξοδό τους από το γραφείο του ανακριτή στην Ευελπίδων, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους. "Τώρα θα δείτε τί θα πάθετε σιχάματα", ακούστηκε διά στόματος Παναγιώταρου.

ΑΠΕ

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος - Προφυλακίστηκε ο Γιάννης Λαγός (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator