Στην υψηλότερη θέση το parakato και το μοναδικό στην Κορινθία μέσα στα 1000 πρώτα στην Ελλάδα !!!!

0
Σύμφωνα με το alexa.com (ένα από τα μεγαλύτερα site μέτρησης επισκεψιμότητας) το ιστολόγιό μας βρίσκεται (6-10-2013) στην υψηλότερη θέση στην Κορινθία, μέσα στους 1000 ιστότοπους με κατάληξη .gr (933η θέση στην Ελλάδα) και στην παγκόσμια κατάταξη στη θέση 151,926. Το ελεύθερο, ανεξάρτητο, και ανατρεπτικό parakato συνεχίζει την πορεία του με την ίδια συνταγή όχι επειδή ..."κερδίζει" αλλά επειδή ...δεν έχει άλλη !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην υψηλότερη θέση το parakato και το μοναδικό στην Κορινθία μέσα στα 1000 πρώτα στην Ελλάδα !!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator