ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...!!!

0



ΑΥΤΉ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ...ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!! Ο ΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΖΩΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΝΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΖΩΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΥΓΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ.ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ Κ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΩΣΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.....ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ!!!!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator