Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

0


Είναι 2007, η χρονιά που καταστράφηκε από πυρκαγιές η Πελοπόννησος και έχει φουντώσει η ιστορία του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και παράλληλα το εκδοτικό κατεστημένο επιτίθεται σκληρά στην κυβέρνηση Καραμανλή ενώ ο ΓΑΠ πραγματοποιεί αλλεπάλληλες επισκέψεις σε διάφορες ΔΕΚΟ για να τονώσει το σοσιαλιστικό αντιπολιτευτικό συνδικαλιστικό αίσθημα με ναυαρχίδα εκείνη της ΔΕΗ που την επισκέπτεται τρεις φορές στον ίδιο χρόνο!!! Μάλιστα υπόσχεται μπροστά στις κάμερες ότι η ΔΕΗ θα παραμείνει δημόσια, ενιαία και καθετοποιημένη και χαρακτήριζε τις αυξήσεις των τιμολογίων απαράδεκτες.

Ξέρετε τι έκανε ο πρωθυπουργός του ΔΝΤ και υπηρέτης της τρόικας, μόλις έγινε κυβέρνηση το 2009. Ψήφισε η κυβέρνησή του (μαζί 
βέβαια με την ΝΔ του Σαμαρά) την διάσπαση της ΔΕΗ, δημιουργώντας δύο θυγατρικές την Μεταφοράς και τη Διανομής (ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ) ώστε να κομματιστεί πιο εύκολα, η άλλοτε πιο κερδοφόρα ελληνική Επιχείρηση και να δοθούν εργοστάσια, ορυχεία και πρακτορεία μέσω ευρωπαϊκών επιδοτήσεων σε ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγούς, οι οποίοι δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ για δημόσια περιουσία και τους χαρίζει η κυβέρνηση τη ΔΕΗ έτοιμη και με μηδενικό κόστος για τις τσέπες τους. Χαρακτηριστικό είναι το ξεπούλημα που ετοιμάζουν στον ΑΔΜΗΕ σε λίγες μόνο μέρες…

Επίσης η κυβέρνηση του ΓΑΠ έκανε αλλεπάλληλες αυξήσεις στο ηλεκτρικό με συνέπεια, εκεί που το ρεύμα ήταν το πιο φθηνό στην Ευρώπη να εξελιχθεί μαζί με το χαράτσι του Βενιζέλου στη μεγαλύτερη θηλιά για τον ταλαίπωρο έλληνα καταναλωτή. Φυσικά όλα αυτά συνέβησαν με την ανοχή και την ψήφο στα Συνέδρια των «πράσινων» μεταλλαγμένων συνδικαλιστών οι οποίοι προδομένοι από τον «τουρίστα» ΓΑΠ και παλαιότερα από τον εκσυγχρονιστή Σημίτη και τον λέβέντη Άκη, να αναζητούν τώρα απεγνωσμένα μία θέση στον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως κάποιοι άλλοι από τους αμετανόητους πασόκους συνδικαλιστές που δεν αντέχουν τον αριστερισμό του Λαφαζάνη προσπαθούν να κολλήσουν στον Κουβέλη, στο Λοβέρδο, σε διάφορες κινήσεις ή ομάδες με σκοπό να αναστήσουνε τον σοσιαλισμό ενώ κάποιοι άλλοι ονειρεύονται επιστροφή του ΓΑΠ μέσω του αδερφού του και της παρέας του διότι ο τελευταίος διαθέτει επιχειρηματικό μυαλό και καλές «εξωτερικές» γνωριμίες!!!

ΥΓ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator