Γιατί προσφέρουμε στο Πολιτιστικό Βήμα Φενεού μια αληθινή, πικρή… (αλλά και γλυκιά) «σοκολάτα» !

0


Το «Π.Β.» έχει πολιτική, αλλά όχι κομματική ταυτότητα. Είναι θέμα προσωπικής επιλογής όπως κι όλων των συνεργατών μου! 

Η δημοσιογραφία γίνεται καλύτερα χωρίς εξαρτήσεις και προτιμήσεις.

Η αλήθεια μπορεί να είναι πικρή, αλλά μετά σε γλυκαίνει και σε ευχαριστεί, όπως η αληθινή σοκολάτα. Και αυτό, εν πολλοίς, σημαίνει ότι το «Πολιτιστικό βήμα» έχει κατ΄ αρχάς ως στόχο την αναζήτηση της αλήθειας. Οι πολιτικοί την δουλειά τους και εμείς την δική μας. 

Φυσικά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις. Αξίζει τον κόπο, όμως, να προσπαθήσει, κανείς, ακόμη και σε αυτό το επίπεδο. 

Η εφημερίδα , σαν στόχο έχει να ψυχαγωγεί, να ενημερώνει, να αναλύει, να προβληματίζει, να προκαλεί και ταυτόχρονα να είναι τόσο ποιοτική και μοναδική, ώστε, όταν περάσει ο μήνας της, να την τοποθετείτε και να την φυλάτε, ως κόρη οφθαλμού, σε κάποιο σημείο της βιβλιοθήκης σας.

Τελειώνοντας αυτήν την άμεση και ειλικρινή (πιστεύω) επικοινωνία μας, μπορώ να δώσω και να δεσμευτώ, προσωπικά γιαυτό, μια υπόσχεση: Εμείς οι νέοι άνθρωποι, γεμάτοι από όρεξη και μεράκι, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο πιο καλά μπορούμε την δουλειά μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και τις εμπιστοσύνης όλων εσάς, των ενεργών και υποψιασμένων Φενεατών κάθε φύλου και ηλικίας. 

Γιατί η εμπιστοσύνη δεν αγοράζεται, ούτε βέβαια χαρίζεται, αλλά κερδίζεται.

" ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ "
Ιωάννης Λαλιώτης
Μεσινό Φενεού Κορινθίας
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 13, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί προσφέρουμε στο Πολιτιστικό Βήμα Φενεού μια αληθινή, πικρή… (αλλά και γλυκιά) «σοκολάτα» !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator