Η απλή απορία του Γιάννη Λοβέρδου που εκθέτει την κυβέρνηση

0


Την παρακάτω πολύ απλή απορία εκφράζει ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος δείχνοντας τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι κάποιες φορές τόσο σύνθετα όσο νομίζουμε αλλά και πιθανότατα πως ο εχθρός της χώρας βρίσκεται μέσα σε αυτή και δεν έρχεται κάθε λίγο με το αεροπλάνο.

Την αναδημοσιεύουμε στη Freepen και την υιοθετούμε ταυτόχρονα:

Αν μπορείτε για λύστε μου μια απορία. Όταν ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας, ο Βρούτσης και τα άλλα κυβερνητικά παλικάρια δέχονται μεγάλες και φυσιολογικές πιέσεις να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης η να αυξηθούν οι δόσεις για την αποπληρωμή των χρεών στις εφορίες και στο ΙΚΑ γιατί ο κόσμος υποφέρει και δεν μπορεί να ενταχθεί στις υφιστάμενες ρυθμίσεις, η απάντηση είναι ότι δεν μπορούμε γιατι δεν μας αφήνει η τρόικα. Όταν όμως η τρόικα απαιτεί να γίνουν αποκρατικοποιήσεις, όταν τους ζητεί να κάνουν απολύσεις στο Δημόσιο η να κλείσουν τη ζημιογόνο αμυντική βιομηχανία, εκεί αντιστέκονται σθεναρά και δεν κάνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Μήπως λοιπόν η τροικα χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να καλυφθούν οι επιλογές της κυβέρνησης Σαμαρα; Κι είναι ψευδές ότι η τροικα καθορίζει τις κυβερνητικές αποφάσεις;

freepen.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η απλή απορία του Γιάννη Λοβέρδου που εκθέτει την κυβέρνηση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator