ΗΤΤΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ" - ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !!!

0150.000 χιλιάδες ευρώ δαπάνησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απο χρήματα του ΕΣΠΑ για ένα συνέδριο όπου στόχο είχε την παρουσία του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά νομίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα πάρει και το χρίσμα της ΝΔ στις Περιφερειακές εκλογές....

Τελικά ο Σαμαράς όχι μόνο δεν πάει αλλά έστειλε και το μήνυμα για τον εκλεκτό της ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΗΤΤΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ" - ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator