Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΓΙΑ ΕΦΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (4-10-2013)…

0


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ YESNEWSRADIO
Για τις αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τον Περιφερειάρχη Π.Τατούλη στην εταιρία Α.Τ Σύμβουλοι αναφέρθηκαν ύστερα από το δημοσίευμα μας στο yesnewsradio. Θα πρέπει να παρέμβει το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και προσωπικά ο κ.Ρακιντζής ήταν το σχόλιο της εκπομπής.

Κλικ στο ΗΧΗΤΙΚΟ…


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΓΙΑ ΕΦΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (4-10-2013)…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator