Φοιτητική επανάσταση του κώλου στη Μύκονο με φόντο τις καπότες… (video)

0


“Μυκονόοοοοος”, “πανικοοοοοοοοοοοοός”, “καλοπερνάμε μέρα νύχταααααααααα”, “περνάμε τέλειαααααααααα”, “νύχτα μέρα έξω ποτααααααά”.

Αυτά είναι μερικά από τα επαναστατικά μηνύματα που ακούγονται στο βίντεο του Mykonos live Tv από το φοιτητικό πάρτυ που πραγματοποιήθηκε φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο από ανθρώπους που αύριο μεθαύριο θα αναζητούν εργασία, ασφάλιση, στέγαση, φαγητό, νερό, μισθό και κυρίως ΜΕΛΛΟΝ.

Μια παρατήρηση μόνο. Οι καπότες δε χρειάζονται στους παθητικούς δέκτες…


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 07, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φοιτητική επανάσταση του κώλου στη Μύκονο με φόντο τις καπότες… (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator