Τι έλεγε ο Πλεύρης για Χ.Α.: «Χίλιες φορές Παπαρήγα παρά Μιχαλολιάκο» !!! (video)

0


«Κοιτάχτε, η αλητεία από εδώ και εμπρός έχει όνομα, η αλητεία από δω και μπρος έχει πρόσωπο. Τα είδατε... Προς Θεού, ψηφίστε ό,τι θέλετε, μην ψηφίσετε τραμπούκους, μην βάλουμε τον τραμπουκισμό στο δημόσιο βίο. Ξέρετε πόσο αντικομμουνιστής είμαι, χίλιες φορές ψηφίστε Παπαρήγα παρά Μιχαλολιάκο...

Διότι με την Παπαρήγα μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, αλλά δεν μπερδεύουμε τις πολιτικές αντιθέσεις με τις ανθρώπινες σχέσεις. Και τις ανθρώπινες σχέσεις η Χρυσή Αυγή τις καταπατεί, δεν τις σέβεται, τις ποδοπατεί. Με τις πράξεις της δυσφημεί, διασύρει την ιδεολογία του εθνικισμού».

Τάδε έφη Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο ιδεολογικός οδηγητής του ακροδεξιού εθνικισμού εν Ελλάδι πριν από ένα χρόνο και κάτι μήνες σε εκπομπή του προ των τότε εκλογών αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή και τα μέλη της.

Προφητεία; Ενόραση; Γνώριζε καλά τι θα επακολουθήσει;

Παρακολουθείστε το βίντεο:

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι έλεγε ο Πλεύρης για Χ.Α.: «Χίλιες φορές Παπαρήγα παρά Μιχαλολιάκο» !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator