Το ελληνικό μέλι Vasilissa ανοίγει τα σύνορα και κατακτά τις ΗΠΑ

0


Με μεγάλη επιτυχία και πέραν από κάθε προσδοκία, η Stayia Farm συνεχίζει τον εξαγωγικό της χαρακτήρα και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η σειρά Vasilissa της Stayia Farm με τις 11 δημοφιλής, καινοτόμες προσμίξεις, ταξιδεύουν εδώ και ένα χρόνο σε πάνω από 8 ευρωπαϊκές χώρες. Η έξυπνη ιδέα του θυμαρίσιου μελιού με τα 24 καράτια φύλλων βρώσιμου χρυσού, βρίσκει θαυμαστές και γευστικούς οπαδούς σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη και στις ΗΠΑ.

Τα μελισσοκομικά προϊόντα λατρεύτηκαν από το ξένο κοινό και έδωσαν δύναμη στους ανθρώπους της Stayia Farm να ανοίξουν τους ορίζοντες τους και να ξεκινήσουν τις εξαγωγές στις ΗΠΑ.

Η μικρή οικοτεχνία με σταθερά βήματα, προάγει με τον εξαγωγικό της χαρακτήρα, τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές εξαγωγές.

Επόμενο σκαλοπάτι στο μακρύ ταξίδι των καινοτόμων μελισσοκομικών προϊόντων Vasilissa, είναι ο εγχώριος διαγωνισμός made in Greece και οι δυο εκθέσεις τροφίμων σε Ελβετία και Ν. Υόρκη, όπου θα λάβει μέρος.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 29, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ελληνικό μέλι Vasilissa ανοίγει τα σύνορα και κατακτά τις ΗΠΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator