"ΦΕΣΩΣΕ" ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΜΕGA - ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΟΛΛΗΤΟΙ" ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ !!!

0


Με το στόμα ανοικτό έχει μείνει η ραδιοτηλεοπτική αγορά και οι τηλεοπτικοί συντάκτες στο άκουσμα της πληροφορίας ότι το Mega έχει βολιδοσκοπήσει τον Πέτρο Κωστόπουλο, έκπτωτο βασιλιά του lifestyle και πτωχεύσαντα ιδιοκτήτη της ΙΜΑΚΟ (που ακόμη οφείλει τεράστια ποσά σε πρώην εργαζομένους) για να αναλάβει την πρωϊνή ζώνη του καναλιού που άφησαν κενή οδεύοντας για τον ΑΝΤ1 το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά. Αν η κίνηση αυτή δεν είναι απεγνωσμένη, προφανώς δεν βρίσκουν καλύτερη λύση στο Mega, είναι σίγουρα εκδικτητική προκειμένου να αποδοθεί η δικαιοσύνη μετά και την υφαρπαγή από το έμψυχο περιουσιολόγιο του Mega, των Λιάγκα – Σκορδά από το κανάλι του Αμαρουσίου. Γιατί η επιλογή Κωστόπουλου, ως λογική πρόταση με τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. Ο 60ρης σχεδόν, πρώην “ομορφόπαιδο” της πιάτσας και νυν “θείος” της τηλεοπτικής νομενκλατούρας, θα πρέπει να εγκαταλείψει τα σεξουαλουκού τύπου υπονοούμενα προκειμένου να ξυπνά νωρίς, μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού που μαρκάρεται από το κανάλι και αυτή, και να επιδοθούν μαζί στο σπορ της μαγειρικής και του ανόητου πρωϊνού small talk. Απέναντι θα βρίσκεται το ζευγάρι του ΑΝΤ1, Γ.Λιάγκα-Φαίης Σκορδά. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά ποιός έχει χρόνο για χάσιμο, να τους παρακολουθεί;


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΦΕΣΩΣΕ" ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΜΕGA - ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΟΛΛΗΤΟΙ" ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator