Τα δέντρα που μιλάνε

0


Δεν σε αφήνουν και να τους λυπηθείς οι μπαγάσηδες οι ΠΑΣΟΚοι. Αντί να κρυφτούν σε κανένα χρονοντούλαπο της ιστορίας, ντε και καλά να μας εξηγήσουν τις επιτυχίες τους… Εκεί που πασχίζω να τους καλύψω, λέγοντας στους άλλους μπλογκοαρθρογράφους «μην ξυλεύετε πεσμένες δρυς», εκεί αυτοί να αποδείξουν, ότι τα πεσμένα δέντρα μιλάνε.

Βάγγο, εγώ νίπτω τα χείρας μου. Δε θα φάω εγώ γιαούρτια για πάρτη σας. Μου φαίνεται, ότι τα θέλει ο απαυτός σας. Που τα βρήκες όλα αυτά τα ζόμπι ρε Βάγγο; Τύφλα νάχει ο Ρομέρο μπροστά στην δική σου υπερπαραγωγή.

Μίλησε κι ο Γιώργος!!!! «Λεφτά υπήρχαν, αλλά έπρεπε να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις»!!!!!!!!!! Τι πίνεις και δεν μας δίνεις Λιόλιο`μ;

Λοιπόν τσίφτες· άκουσα για μια παρεΐτσα μούρλια κάπου στις Σπέτσες. Μιλάμε Κοκός, Νιόνιος, όλο το αφάν γκατέ. Γιατί δεν πάτε και σεις για αβακάνς; Κάντε την τώρα με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί το πράγμα μυρίζει… γιαούρτι.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα δέντρα που μιλάνε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator