Ο "άθεος" Τσίπρας - Τι κάνει ο άνθρωπος για να βγάλει το ψωμί του

0A ρε Αλέξη, πόσο τάχεις μπλέξει!!! Αστείρευτος!!! 
Δηλαδή αν δεν ήσουν *άθεος* θα γινόσουν μέλος της Ενώσεως Ιεροψαλτών; Ε;
Υποκριτάκο. Ε, υποκριτάκο. 

ΚΚ2

ΥΓ1: Άντε Αλέξη με το καλό άμα τελειώσεις με τους αγιασμούς, πήγαινε και στο Άγιο Όρος. Εκεί στη Μονή Εσφιγμένου έμαθα κάτι σε θέλουν. 

ΥΓ2: Εσείς να τα βλέπετε. Ξέρετε ποιοι. Σας τάλεγα. Πέστε του μια κουβέντα ρε παιδιά, κάποιος, εσάς σας ακούει. Πάνε τα ωραία σας δολάρια, τα χάνετε. Θα σας γελοιοποιήσει, ξυπνάτε... 

ΥΓ3: Γελάτε ε; Εμ δεν είναι για γέλια: Ο τύπος δεν είναι απλά αστείος. Είναι μικρόψυχος και επικίνδυνος.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο "άθεος" Τσίπρας - Τι κάνει ο άνθρωπος για να βγάλει το ψωμί του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator