Σημεία (και τέρατα) συνέντευξης Τσίπρα στη ΔΕΘ

0


Ιστορική συνέντευξη Τσίπρα στη ΔΕΘ: τόσο κόκκινο στην αίθουσα ούτε ο Μαρινάκης όταν ανακοινώνει μεταγραφή “αεροδρομίου” δεν έχει. Χρειαζόταν προσπάθεια για να καταλάβεις ότι δεν την έδινε στο Red Club στο Καραϊσκάκη.

Εκτός από το σκηνικό, υπήρξε και μια παρανόηση στο στυλ: άλλο ήρεμη δύναμη και άλλο η δύναμη του μέγα υπνωτιστή με την οποία ο Τσίπρας εμφανίστηκε. Οι τηλεθεατές αν δεν έπιναν τρία εσπρέσσο απανωτά, ήταν αδύνατο να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη.

Με αυτό το χαλαρό (με τρία λάμδα) ύφος, κέρδισε τη Σαλόνικα ο Άλεξ. Αν έλειπε και το σακάκι χτύπαγε αυτοδυναμία. Εκτός κι αν αντί για πουκάμισο επέλεγε μπλουζάκι «no problem»…

Εθνικοποίηση τραπεζών, καταπολέμηση της φτώχειας, αν δεσμευόταν και για Υπουργείο στην κυρία Ζωή, θα γινόταν Κίνημα κατάληψης της εξουσίας.

Τα είπε όλα: αλλαγές εδώ και τώρα. Μόνο χρονοδιάγραμμα για να μεθύσουμε τον ήλιο δεν έδωσε.

Την Κυβέρνηση θα τη ρίξει ο λαός με τους αγώνες του. Φτάνει να μπουν στο κουπόνι του στοιχήματος, γιατί αλλιώς ενδέχεται και να γυρίσει την πλάτη.

Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μαντικές ικανότητες. Ο ”μάγος της φυλής” Σκουρλέτης δίπλα, με το ανέκφραστο ύφος και τη διεισδυτική ματιά στο άπειρο, έχει αναλάβει αυτήν την αρμοδιότητα.

Μας έμεινε η απορία γιατί μιλούσε τόσο αργά ο Αλέξης: μιμούνταν τον Χατζηνικολάου ή έκανε προπόνηση για εκφώνηση επικήδειου;

Από τη στιγμή όμως που αποκαλύπτονται σύζυγοι βουλευτών που εισέπρατταν δύο μισθούς και δεν υπάρχει καμία κύρωση, καμία παραίτηση, ο Αλέξης είναι το αναπόφευκτο μέλλον

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο , η παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ ήταν τόσο πειστική, τόσο συγκλονιστική, σε άφηνε με μία γεύση ονείρου (λίγο πριν κοιμηθεί ο Σκουρλέτης).

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σημεία (και τέρατα) συνέντευξης Τσίπρα στη ΔΕΘ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator