ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΕ 300.000 ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

0


Να τροφοδοτήσει περίπου 300.000 φτωχά νοικοκυριά με ρεύμα δωρεάν υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και συμπλήρωσε: «Ζητάμε εκλογές, γιατί δεν αντέχει άλλο ο κόσμος».Απέφυγε ωστόσο να προσδιορίσει σε πόσο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να γίνει η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αν και εκτίμησε, εκ νέου, ότι το τρέχον πρόγραμμα, «δεν βγαίνει».

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι «οι τράπεζες θα τεθούν υπό δημόσιο έλεγχο και σε 300.000 νοικοκυριά που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, θα παρέχουμε δωρεάν ρεύμα», ενώ «η ΔΕΗ θα τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα «κόκκινα» δάνεια και υπογράμμισε πως «δεν θα γίνουμε τριτοκοσμική χώρα».
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΕ 300.000 ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator