ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΡ ΤΖΕΤ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ. ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ Ο "ΠΙΣΙΝΑΣ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

0


Ο νοματέος που βάλανε στον ΤΑΙΠΕΔ για να τον εξυγιάνει και να ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία αντί πινακίου φακής, ο κατασκευαστής της πολυτελούς πισίνας του τότε προέδρου της "Πολιτικής Άνοιξης" στην Κηφισιά εν έτει 1992, αυτό το ανδρείκελο που έδωσε τη δουλειά στον Μελισσανίδη για τον ΟΠΑΠ, ξεσκεπάστηκε κατόπιν εορτής. Είχαμε γράψει προ πολλού για τον ποιόν του.

Την παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη από την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξαιτίας της υπόθεσης για το ταξίδι με το λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη που βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έπειτα από δημοσίευμα που ήθελε τον πρώην, πλέον, πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, να φεύγει με το λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την υπογραφή της σύμβασης για την πώληση του ΟΠΑΠ, ζήτησε την παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Σταυρίδης δέχθηκε να παραιτηθεί και, πλέον, το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προέδρου για το ΤΑΙΠΕΔ.

Στην ολιγόλογη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται: «O υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, ζήτησε σήμερα την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέλιου Σταυρίδη».

Από την πλευρά του, ο κ. Σταυρίδης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «ο επιχειρηματίας, ο οποίος θα πέταγε για τη Γαλλία, προσφέρθηκε να με αφήσει στην Κεφαλονιά.

Ρωτάμε ευθέως τον Σταυρίδη: Πόσο πραγματικά πήγε η πώληση του ΟΠΑΠ στον κατηγορούμενο για λαθρεμπορία Μελισσανίδη, λυκο-φιλο του Τσολάκογλου;

Πόσα μοιράστηκαν σε μίζες από δω και από εκεί; Ξέρει να μας απαντήσει;

Ξεφτύλες....

makeleio.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 18, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΡ ΤΖΕΤ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ. ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ Ο "ΠΙΣΙΝΑΣ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator