Τάσος Μητρόπουλος - Ενεχυροδανειστής η μεγάλη δόξα του Θρύλου !!!

1


Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Αλλά για μια μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού και έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι αβαντάρει και αβάνταρε σαν ποδοσφαιριστής τις φιλανθρωπίες και ηγούνταν σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, είναι δυνατόν να έχει ανοίξει μαγαζί-ενεχυροδανειστήριο και να αγοράζει χρυσαφικά και κοσμήματα από φουκαράδες και ανθρώπους της ανάγκης που τα σκοτώνουν όσο κι όσο;

Είναι δυνατόν μια από τις μεγαλύτερες και ευλαβέστερες δόξες του αθλητισμού να εξαργυρώνει την αναγνωρισιμότητα του, διαφημίζοντας ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος; Την Καλαμάτα;

Νόμιμο είναι και σε καμία περίπτωση δεν το αμφισβητούμε, ειδικά όταν στην αφίσα υπάρχει η φράση "Με κρατική άδεια".

Δηλαδή ο υποψήφιος βουλευτής με τον Σαμαρά και τη ΝΔ στον Πειραιά, ανοίγει μαγαζί αγοράς χρυσαφικών και ασημικών στην πατρίδα του πρωθυπουργού με τον οποίο κατέβηκε ως υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές. Μαγαζί που ανήκει στην κατηγορία όσων υποστηρίζουν ότι ανάλογα καταστήματα εκμεταλλεύονται την ανάγκη των φτωχών και ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και χαρακτηρίζουν τους ιδιοκτήτες τους ως "κοράκια". Μαγαζί για την κατηγορία των οποίων έχουν ακουστεί τα μύρια όσα.

Τα συμπεράσματα δικά σας....
Δημοσίευση: Αυγούστου 08, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τάσος Μητρόπουλος - Ενεχυροδανειστής η μεγάλη δόξα του Θρύλου !!!"
Ανώνυμος είπε...

Kοψε κατι βρε φιλε ως προς "τις μεγαλυτερες και ευλαβεστερες δοξες" του αθλητισμου,γιατι πατριωτες ειμαστε και ξερουμε πολυ καλα τι εστι Τασος Μητροπουλος.


8 Αυγούστου 2013 στις 4:54 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator