Συναυλία Νατάσσας Μποφίλιου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου

1


Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στην Κόρινθο στο χώρο της Παραλίας της Ιερατικής (δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας) θα γίνει ανοικτή συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Εντάσσεται στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου, σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και τη στήριξη και συμμετοχή των συμπολιτών μας. 
Στόχος μας η ανάδειξη του επί χρόνια εγκαταλελειμμένου και «σκοτεινού» χώρου της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της πόλης και η διαρκής υπενθύμιση ότι ο χώρος αυτός ανήκει πλέον και θα ανήκει στους Κορίνθιους. Οι Κορίνθιοι έχουν δικαίωμα να τον ζουν, να τον απολαμβάνουν. Ο χώρος αυτός πρέπει να ενταχθεί στη ζωή της πόλης. Η πόλη πρέπει επιτέλους να στρέψει το πρόσωπό της στη θάλασσα. Αυτό είναι το απαιτητικό μήνυμα όλων των Κορίνθιων. Αυτό οφείλουμε να υλοποιήσουμε και αυτό επιδιώκουμε με τις εκδηλώσεις αυτές αλλά και με τα έργα που θα ακολουθήσουν. 
Είναι λοιπόν εκδηλώσεις ουσίας και συμβολισμού. Σύνθημά μας θα είναι «οι μέρες του φωτός στο λιμάνι» και επιδίωξή μας η συμμετοχή σε αυτές όλων των Κορίνθιων.

Η συναυλία της ερχόμενης Πέμπτης ανοίγει τη σειρά εκδηλώσεων και επί της ουσίας την υλοποίηση του κοινού στόχου. Η επιλογή της Νατάσσας Μποφίλιου ταυτίζεται απόλυτα με αυτό. Είναι η καλλιτέχνης που στις μέρες μας κάνει τη «διαφορά». Τόσο για τα ερμηνευτικά χαρίσματα και τις επιλογές της όσο και για την «καθάρια» και την ισχυρή προσωπικότητά της. Όπως λέει η ίδια, «οι Μέρες του Φώτος είναι μονόδρομος σε αυτές τις μέρες σκότους που διανύουμε. Είναι η ευχή μας να έρθουν και τις περιμένουμε, κοιτάμε προς αυτές και προσπαθούμε να κάνουμε τη μέρα μας πιο όμορφη και πιο φωτεινή.».
Καλούμε λοιπόν όλες και όλους στην Παραλία της Ιερατικής, για να τη φωτίσουμε, για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεώτεροι, για να αναζητήσουμε όλοι τις Μέρες του Φωτός στο Λιμάνι μας.

ΥΓ. Θα ήταν ασφαλώς παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την Μότορ Όιλ Ελλάς για την ευγενική χορηγία της. Για μια ακόμα φορά η μεγάλη εταιρεία που έχει την έδρα της στο νομό μας στέκεται δίπλα στην τοπική κοινωνία και τους θεσμικούς φορείς της. 

Για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου

Ο Πρόεδρος
Αντώνης Ι. Παππάς
Δημοσίευση: Αυγούστου 26, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συναυλία Νατάσσας Μποφίλιου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου"
ΜΑΡΩ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ. ΜΠΡΑΒΟ! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ......


30 Αυγούστου 2013 στις 9:42 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator