Τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ βρίσκουν στέγη

0


Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη. Αυτό το άσμα τραγουδούν τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ που δε βλέπουν επιστροφή στο κόμμα του Βενιζέλου και αποφάσισαν να βρουν άλλη πολιτική στέγη. Οι πληροφορίες λένε ότι η Λούκα Κατσέλη μετά του συζύγου της Γεράσιμου Αρσένη οδεύουν προς ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε το φλερτ ήταν έντονο εδώ και καιρό και συχνές οι παρουσίες των δύο σε διάφορες εκδηλώσεις.

Όμως, μην ξεχνάμε ότι η κ. Κατσέλη, άξιο τέκνο της παπανδρεϊκής εποχής, από τις «αποκαλύψεις» της περιόδου 2009-2012, είχε δημιουργήσει ένα κόμμα μαζί με τον αστέρα της Σημιτικής και Παπανδρεϊκής εποχής, Χάρη Καστανίδη. Η Κοινωνική Συμφωνία φαίνεται να οδηγείται σε… ασυμφωνία και να διαλύεται ενώ ο άλλοτε υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Καστανίδης να πηγαίνει φουλ στην αγκαλιά του Φώτη Κουβέλη.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν τον θέλουν, τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον θέλει αυτός, οπότε του έμεινε η ΔΗΜΑΡ για να αναστηθεί πολιτικά.

Έτσι, συνεχίζεται η διάλυση του ΠΑΣΟΚ και η φυγή όλων των πρωτοκλασσάτων στελεχών. Η κ. Διαμαντοπούλου μένει ανεξάρτητη προς το παρόν, αλλά δηλώνει ότι δε συνεργάζεται με τη ΝΔ. Ο Αν. Λοβέρδος έχει το δικό του κόμμα και προσπαθεί να δείξει ότι είναι παρών στα πολιτικά πράγματα. Διάφοροι κηπουροί έχουν πάει στο σπίτι τους, εκτός από τον Π. Γερουλάνο που εθεάθη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ κάνοντας επανεμφάνιση μετά από καιρό.

Κι άλλοι πολλοί πίνουν καφέδες πέριξ του Κολωνακίου και συζητούν για το μέλλον της κεντροαριστεράς. Εκτός κι αν με τη σοσιαλιστική τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ, το γνωστό και ΣΥΡΙΖΟΚ, θα βρουν εκεί διέξοδο.
Δημοσίευση: Αυγούστου 29, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ βρίσκουν στέγη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator