Σκουπιδοτενεκές η Πελοπόννησος - Η ΤΕΡΝΑ στέλνει τον Κολοκοτρώνη στα σκουπίδια

0


Σε αγορά 150 στρεμμάτων στην είσοδο των Δερβενακίων εκεί που έγινε η μάχη για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους προχώρησε η εταιρεία ΤΕΡΝΑ που πήρε την διαχείριση των απορριμμάτων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου έναντι των 500.000 ευρώ. 
Την τύχη της έκανε η οικογένεια Χ. που είχε στην ιδιοκτησία της την έκταση που είναι κοντά σ΄έναν από τους ιστορικότερους χώρους της Πελοποννήσου. 

Από μυθική Πελοπόννησος την βλέπω να μετατρέπεται σε σκουπιδοπελοπόννησο.
Δημοσίευση: Αυγούστου 07, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σκουπιδοτενεκές η Πελοπόννησος - Η ΤΕΡΝΑ στέλνει τον Κολοκοτρώνη στα σκουπίδια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator