Σ. Βούλτεψη: "Θα αρπάξουν καραμπίνες όσοι χάσουν το μοναδικό τους σπίτι στο σφυρί"

0


Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη κάνει λόγο για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, υποστηρίζοντας μάλιστα πως σε περίπτωση που αυτός εγκριθεί τότε υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος

Η κ. Βούλτεψη, επισημαίνει πως το θέμα των πλειστηριασμών, δεν είναι οικονομικό, αλλά εθνικό και υποστηρίζει σε άρθρο της στην Ελεύθερη Ζώνη ότι η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, θα φέρει τον κίνδυνο ακόμα και να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα. χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν υπάρχει αμφιβολία πως όποιοι βρεθούν σε απόγνωση, βλέποντας να βγαίνει στο σφυρί το μοναδικό τους σπίτι, θα αρπάξουν τις καραμπίνες».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, επισημαίνει πως είναι προτιμότερο να καταρρεύσει η αγορά ακινήτων, «εκτός και αν οι 'εγκέφαλοι' περί τα οικονομικά μπουν στον κόπο να σκεφθούν κάτι καλύτερο», ενώ αναφέρεται και στα μέτρα που πήρε το 2004 η κυβέρνηση Καραμανλή για τις ρυθμίσεις των δανείων.
Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σ. Βούλτεψη: "Θα αρπάξουν καραμπίνες όσοι χάσουν το μοναδικό τους σπίτι στο σφυρί""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator