Με 945 ευρώ το τσόκαρο συμβασιούχος την ημέρα στην ΕΡΤ ενώ ο Πιλότος μαχητικού 1600 ευρώ το μήνα !!

0


Η ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΏΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΕΝΏ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΣ ΠΑΊΖΕΙ ΤΑ ΡΈΣΤΑ ΤΟΥ .ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΌΛΟΙ ΑΝ 2500 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΑ ΧΆΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ,ΕΝΏ ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΣΚΈΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΊΑ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ !

Όταν καλούνται νέοι επιστήμονες με πτυχία και μεταπτυχιακά να εργάζονται για 400 ευρώ το μήνα τα πολιτικά κοπρόσκυλα των κομμάτων τρέχουν δήθεν να υπερασπιστούν τα δίκαια των εργαζομενων της ΕΡΤ !

Ποιών αυτών που μπήκαν στο δημόσιο χωρίς καμια αξιολόγηση ,χωρίς να χρειαζόμαστε κανέναν ,προσλαμβάνανε με το σημείωμα του βουλευτάκου την γκόμενα του την συμπεθέρα τους ,τον ανεψιό του !

Γιατί να μην ισχύει το ΑΣΕΠ για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ όπως ισχύει για όλους στην Ελλάδα ; γιατί να μην έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος στο νέο διαγωνισμό επιστήμονες ,τεχνικοί αλλά και δημοσιογράφοι ;

¨Ενα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ανέργους έχει η Ελλάδα, όμως το μεταμορφωμένο ΠΑΣΟΚ του Σύριζα κόπτεται για τα προγράμματα της ΕΡΤ δήθεν, ενώ τολμάνε και μιλάνε για Εθνικά Θέματα οι του Σύριζα που οι βουλευτές του στη Θράκη κάνουν ανοιχτά αγώνα υπέρ του Τούρκικου Προξενείου και της Άγκυρας !

Η υποκρισία περισσεύει σε τούτον εδώ τον τόπο και πρέπει να θυμίσουμε οτι δημοσιογράφοι που έπαιρναν απλά τον παχυλό μισθό τους από την ΕΡΤ δηλαδή απο όλου μας παράλληλα εργάζονταν και για τα ιδιωτικά κανάλια και ραδιόφωνα και το ονόμαζαν πολυφωνικότητα !!

Ακούσαμε παράξενα συνθήματα στο Ραδιομεγαρο της ΕΡΤ .όπως ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑ..παράξενο μέχρι τώρα πιστεύαμε οτι η δεξιά είχε διορισμένους στην αμαρτωλή ΥΕΝΕΔ ,τώρα μαθαίνουμε οτι ειναι ληστοσυμμορίτες και για αυτό το κόψιμο του Σύριζα που βέβαια δεν πιστεύει ούτε θέλει την αξιοκρατία .απλά ποντάρει στο γιούχα και στην ασυδοσία που ούτως ή άλλως αυτό πιστεύει !

Αλλά να τολμάει ο Τσίπρας να μιλάει για Εθνικές συχνότητες και Εθνικά Θέματα είναι τουλάχιστον υποκριτικό !

Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί όταν υπέγραφε η Πόπη…αρα Τσομπανίδου σύμβαση με την ΕΡΤ για 945 ευρώ την ημέρα ,ενώ ο Βενιζέλος έδινε αγώνα υπέρ πάντων να κόψει το πτητικό επίδομα των Πιλότων των μαχητικών μας ; που αμείβονται με 1600 ευρώ τον Μήνα και βγαίνουν Νο 1 στο ΝΑΤΟ και όχι στα τσόκαρα της γειτονιάς !
Δημοσίευση: Αυγούστου 18, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με 945 ευρώ το τσόκαρο συμβασιούχος την ημέρα στην ΕΡΤ ενώ ο Πιλότος μαχητικού 1600 ευρώ το μήνα !!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator