Από αυτόν θα το βρείτε - 5χρονος Παλαιστίνιος σπαράζει μπροστά στη σύλληψη του πατέρα του (video)

0


Ένα πεντάχρονο παιδί σπαράζει βλέποντας τον πατέρα του να συλλαμβάνεται.

“Ήταν η πιο ζεστή εβδομάδα του χρόνου. Το μόνο που ήθελε ο Fadel Jaber ήταν λίγο νερό για την οικογένειά του. Για το Fadel, όπως και για άλλους Παλαιστίνιους που ζουν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, οι βρύσες έχουν στερέψει. Η Ισραηλινή κυβέρνηση έχει ανακατευθύνει τους σωλήνες του νερού για να μπορούν να γεμίζουν οι πισίνες στις Ισραηλινές αποικίες, αφήνοντας οικογένειες Παλαιστίνιων όπως του Fadel χωρίς νερό. Όταν οι Ισραηλινές δυνάμεις συνέλαβαν το Fadel επειδή τον έπιασαν να παίρνει νερό, ο τρομαγμένος πεντάχρονος γιος του Khaled ούρλιαζε “μπαμπά, μπαμπά” καθώς τους αποχώριζαν. Αυτή είναι η καθημερινή ζωή των Παλαιστινίων που ζουν κάτω από το βάναυσο κλοιό του στρατιωτικού νόμου”.

Το κείμενο της οργάνωσης Avaaz που προσπαθεί να βοηθήσει φυλακισμένους παλαιστίνιους παρέχοντας νομική υποστήριξη και ότι άλλο μπορεί, συνοδεύει το συγκλονιστικό βίντεο με τον πεντάχρονο να σπαράζει βλέποντας τους ισραηλινούς στρατιώτες να συλλαμβάνουν τον πατέρα του.

Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από αυτόν θα το βρείτε - 5χρονος Παλαιστίνιος σπαράζει μπροστά στη σύλληψη του πατέρα του (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator