Από κόσκινο 436 διευθυντικά στελέχη του υπουργείου οικονομικών

0


Σε έλεγχο του «πόθεν έσχες» 436 υπαλλήλων του, κατά βάση διευθυντικών στελεχών, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών με το Γιάννη Στουρνάρα να στέλνει επιστολή στους πρόεδρους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος με βασικό αίτημα να απαντούν οι τράπεζες κατά προτεραιότητα στα αιτήματα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για τον έλεγχο των παραπάνω προσώπων.

Στην επιστολή δικαιολογείται το αίτημα αυτό με το αιτιολογικό πως πρωταρχικός στόχος είναι η αυτοκάθαρση του υπουργείου και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του πολίτη στο κράτος.
Δημοσίευση: Αυγούστου 12, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από κόσκινο 436 διευθυντικά στελέχη του υπουργείου οικονομικών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator