Ο Γιωργάκης ετοιμάζεται για την 3η Σεπτέμβρη - Να καταργηθεί η "ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ" για την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας

0


Για τον εορτασμό της 3ης Σεπτέμβρη προετοιμάζεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος ως γνωστόν θα λάβει τον λόγο στις διήμερες επετειακές εκδηλώσεις που αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα για το ΠΑΣΟΚ, αφού τους έχει προσδώσει συνεδριακό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να εξηγήσει διεξοδικά στο ακροατήριο ότι η διετία της διακυβέρνησής του (2009-2011) δεν ταυτίζεται μόνο με το Μνημόνιο και την οικονομική κρίση και στην προσπάθεια αυτή θα παραθέσει παραδείγματα με τομές και μεταρρυθμίσεις που προχώρησαν επί πρωθυπουργίας του.

Ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται αποφασισμένος να σταματήσει να αντιμετωπίζει παθητικά τις επικρίσεις που δέχεται για την κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ κι ως εκ τούτου θα περάσει σε γραμμή επίθεσης εξηγώντας ότι υλοποιήθηκαν σημαντικό κυβερνητικό έργο.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός απέστειλε τις προηγούμενες ημέρες προσωπικά emails σε όλους τους συνεργάτες και συμβούλους του επί πρωθυπουργίας του και τους ζητεί να τον ενημερώσουν ποια είναι κατά την κρίση τους τα πιο σημαντικά γεγονότα που σημειώθηκαν την διετία όπως τα βίωσαν οι ίδιοι από την δική τους οπτική.

Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την συλλογή του υλικού αυτού ο κ. Παπανδρέου δεν θα βιαστεί να το παρουσιάσει στην 3η Σεπτέμβρη αλλά ενδέχεται να το αξιοποιήσει ακόμη και για την συγγραφή ενός βιβλίου για τα γεγονότα της δραματικής διακυβέρνησής του.

Κάποιοι άλλοι εκτιμούν ότι η συλλογή του υλικού για να παρουσιαστεί στην ιστορική επέτειο του ΠΑΣΟΚ είναι απλώς ένα πρόσχημα, καθώς βαθύτερος στόχος του Γ. Παπανδρέου είναι ένα δυναμικό come back στην πολιτική ζωή χωρίς όμως αυτό να σημαίνει δημιουργία κόμματος ή αμφισβήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Θα επιδιώξει να αποκαταστήσει το όνομά του» λένε ορισμένοι εκτιμώντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει θυμώσει μετά τα πρόσφατα γεγονότα εις βάρος του στην Σάμο.

Το ξυδάκι το δοκίμασε; Είναι πιο αποτελεσματικό‼!
Δημοσίευση: Αυγούστου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιωργάκης ετοιμάζεται για την 3η Σεπτέμβρη - Να καταργηθεί η "ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ" για την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator