ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΗΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α' ΚΑΙ Β' ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

0


Επιδοτήθηκαν οι δύο παιδικοί σταθμοί που λειτουργούν στην πόλη του Κιάτου, για το σχολικό έτος 2013-2014, από πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης που αφορά στην «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής». Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως δεκάδες μητέρες, αφού υποβάλλουν σχετική αίτηση προς την προαναφερόμενη εταιρεία, μπορούν να εξασφαλίσουν τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους από τους παιδικούς σταθμούς της πόλης.

Οι πιεστικές συνθήκες που έχει δημιουργήσει η κοινωνία και η ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας να συνεισφέρει στον οικιακό προϋπολογισμό, αποτελούν θεμελιώδεις λόγους για την εύρεση τρόπων ανακούφισής τους. Η εξασφάλιση της φροντίδας, της δημιουργικής απασχόλησης και της ψυχαγωγίας των παιδιών των γυναικών κατά τις εργάσιμες ώρες από τους παιδικούς σταθμούς ενθαρρύνει για την παραμονή ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Σε μία περίοδο που η ελληνική οικογένεια διαρκώς δοκιμάζεται, είναι αξιέπαινη η προσπάθεια εξασφάλισης κάθε διαθέσιμου κονδυλίου για την εξυπηρέτησή της. Πληροφορίες για τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά δωρεάν φιλοξενίας, παρέχονται καθημερινά από το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» του Δήμου Σικυωνίων, ενώ οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων αποστέλλονται προς την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης μέχρι και την Παρασκευή, 2/8/2013.

Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΗΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α' ΚΑΙ Β' ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator