ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΥΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ

0


Την Εύη Τατούλη δεν την ξέρω, ξέρω μόνο πως δέχεται ανοίκειες επιθέσεις από site και blogs που ...κατά σύμπτωση λιβανίζουν ολημερίς την Ντίνα Νικολάκου. Αν με ρωτήσετε τι συμβαίνει δεν ξέρω να σας απαντήσω, να υποθέσω όμως μπορώ, μπορώ λοιπόν να υποθέσω πως η Ντίνα τα θέλει όλα και δεν αντέχει το γεγονός πως δεν έχει τον πλήρη έλεγχο και γι αυτό βάζει τους μισθοδοτούμενους (πανάκριβους) κονδυλοφόρους της τους οποίους παρεμπιπτόντως τους πληρώνει με τα δικά μας τα λεφτά και όχι από την τσέπη της να χτυπάνε σε κάθε ευκαιρία την Εύη. Κυρά Ντίνα δεν καταλαβαίνω γιατί αφήνεις και τον Τατούλη να είναι περιφερειάρχης και δεν τον στέλνεις σπίτι του, αφού όλα τα σφάζεις όλα τα μαχαιρώνεις.

Δημοσίευση: Ιουλίου 31, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΥΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator