ΠΥΡ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

0


Σκηνές βγαλμένες από αμερικάνικη ταινία εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί (8.40) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με ανταλλαγή πυροβολισμών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι με Καλάσνικοφφ άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, στην οδό Κενδρηνού προκειμένου να το ελέγξουν, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Κατά τη διαφυγή οι άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών με Καλάσνικοφ τουλάχιστον 8 φορές και οι αστυνομικοί με τη σειρά τους ανταπέδωσαν. Αμέσως στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

Ευτυχώς από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το όχημα των δραστών εντοπίστηκε επί της οδού Αχαΐας στους Αμπελόκηπους, μια ώρα αργότερα. Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές. Είναι πραγματικά θαύμα που δεν μιλάμε αυτή τη στιγμή για νεκρούς ή τραυματίες διερχόμενους πεζούς ή οδηγούς αυτοκινήτων.

Τρείς φέρονται να είναι οι δράστες. Στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν όπλα που εγκατέλειψαν κατά τη διαφυγή τους.Το όχημα ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, με δηλωμένη διεύθυνση κατοικίας στους Αγίους Αναργύρους.

Η αστυνομία εξετάζει εάν το ΙΧ είναι κλεμμένο ή αν ο ιδιοκτήτης του σχετίζεται με το περιστατικό.


Πυροβολισμοί στη ΓΑΔΑ από Newscaster
Δημοσίευση: Ιουλίου 17, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΥΡ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator