Πρόσκληση στον Αντώνη Ρέμο από γερμανικό κέντρο αποκατάστασης αναπήρων

0


Αυτή τη φορά το προσκλητήριο για την εμφάνιση ενός Έλληνα σταρ στο εξωτερικό δεν ήρθε από τους ομογενείς οι οποίοι ως γνωστόν εκτιμούν και δοξάζουν τα ταλέντα του τόπου μας, όπως είναι για παράδειγμα η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στράτος Τζόρτζογλου, αλλά από το πιο γνωστό κέντρο αποκατάστασης αναπήρων της Γερμανίας, το Kartoffelsuppe Rezepte.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του theblob.gr, ο έλληνας τροβαδούρος, Αντώνης Ρέμος, είναι ο επίτιμος προσκεκλημένος του νοσηλευτικού ιδρύματος, στη Γερμανία.

Το γερμανικό κέντρο αποκατάστασης αναπήρων Kartoffelsuppe Rezepte με επίσημη πρόσκληση, καλεί τον Αντώνη Ρέμο στις εγκαταστάσεις του στο Βερολίνο στις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου για τρεις μοναδικές συναυλίες. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά, από ιδρύσεώς του το 1952, που το εν λόγω ίδρυμα προσκαλεί κάποιον καλλιτέχνη.

Η πρόσκληση έφτασε στα χέρια του κ. Ρέμου, σχεδόν ένα 24ωρο μετά από την παρακάτω συγκλονιστική δήλωση που έκανε ο έλληνας τραγουδιστής από την πίστα νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στη Μύκονο:

Οπως εξηγεί στο theblob.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του ιδρύματος, νοσηλευτικό προσωπικό και ιατροί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην συνδρομή του κ. Ρέμου. «Ολοι εδώ στοKartoffelsuppe Rezepte, εμού συμπεριλαμβανομένου, πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόλις ανάψει το κέφι και αρχίσουν να ανοίγουν οι σαμπάνιες η μία μετά την άλλη, θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός βιβλικού θαύματος, Οι παράλυτοι, στρέϊτ ή γκέι, θα σηκωθούν από τα κρεβάτια και τα αναπηρικά τους καροτσάκια, άλλοι θα πετάξουν μακρυά τις πατερίτσες και τα τεχνητά τους μέλη και όλοι μαζί θα αρχίσουν να περπατάνε και να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τσιφτετέλι σαν να μην είχαν καθηλωθεί ποτέ!»
Για να δείτε πώς σχολίασε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την πρόσκληση του Kartoffelsuppe Rezepte στον Αντώνη Ρέμο πατήστε εδώ

Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρόσκληση στον Αντώνη Ρέμο από γερμανικό κέντρο αποκατάστασης αναπήρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator