Υποκλίνεται όλη η Ευρώπη! Απολύθηκε μετά από μήνες κοπανατζής υπάλληλος της Βουλής

0


Το πειθαρχικό συμβούλιο έδειξε την πόρτα της απόλυσης σε κοπανατζή υπάλληλο της Βουλής που για περισσότερους από έξι μήνες είχε “εξαφανιστεί” από το κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου όπου και εργαζόταν.

Τέσσερις μήνες μετά την αρχική εξαφάνιση, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο της Βουλής το οποίο και αποφάσισε την αργία (διακοπή μισθού και υπερωριών) μέχρι νεοτέρας.

Αν και ο συγκεκριμένος υπάλληλος, σύμφωνα με το Έθνος, ειδοποιήθηκε για τις εξελίξεις, δεν επέδειξε και ιδιαίτερη σπουδή για να επιστρέψει στη θέση εργασίας του.

Ο κοπανατζής, όπως λένε πρώην συνάδελφοί του, εμφανίστηκε στο λογιστήριο, προκαλώντας καβγά επειδή “τόλμησαν” να κόψουν τον μισθό του.

Απειλούσε πως γνωρίζει πολλά και είναι έτοιμος να ανοίξει το στόμα του. Το αποτέλεσμα ήταν να παραπεμφθεί εκ νέου στο πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης, κάτι που τελικά και συνέβη.

Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υποκλίνεται όλη η Ευρώπη! Απολύθηκε μετά από μήνες κοπανατζής υπάλληλος της Βουλής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator