Summer Dance House Festival 12-14/7/2013 Barceló Hydra Beach Resort

0



Summer Dance House Festival

12-14/7/2013 

Barceló Hydra Beach Resort

3ήμερο, μοναδικό φεστιβάλ στο Barceló Hydra Beach Resort, στην Ερμιόνη, με τους top Έλληνες DJs

Όνειρο θερινής νυκτός για εραστές - ελιτιστές της μουσικής, των ταξιδιών και των εκπλήξεων. Ένα τριήμερο φεστιβάλ ιδανικό για τους λάτρεις της ομορφιάς και της πολυτέλειας, αλλά, πάνω απ' όλα, της μουσικής. Ένα όνειρο που θα σημαδέψει ανεξίτηλα τη βαλίτσα των καλοκαιρινών αναμνήσεών σας...

Ένα τριήμερο στο Barceló Hydra Beach Resort - το διάσημο 5***** ξενοδοχείο της παγκόσμιας αλυσίδας Barceló - με sets από τα μεγαλύτερα ονόματα του DJing στη χώρα μας μπορεί εύκολα να γίνει πραγματικότητα.

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος, «the king of the night», χωρίς περαιτέρω συστάσεις - άλλωστε μετά από 20 και πλέον χρόνια στον χώρο είναι περιττές- θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του πάρτι. Στο ίδιο τέμπο, ο πολύ δημοφιλής CJ Jeff που δυναμιτίζει την κονσόλα και γεμίζει τα κλαμπ με χαρακτηριστική ευκολία. Μαζί και ο Θοδωρής Τριανταφύλλου: " ταξιδιάρης" προσφέρει τις μουσικές του ανά την επικράτεια κι επιβραβεύεται σταθερά από το κοινό. Στο Summer Dance House Edition και ο Lefty D: ένας αυθεντικός fan της house, που εκπαιδεύει τον κόσμο με τα ασύλληπτα sets του στα μεγαλύτερα κλαμπ και οι επιλογές του γίνονται το talk of the musical town, αλλά και ιστοσελίδων όπως το κορυφαίο clubber.gr. Alceen, ή κατά κόσμον, Άλκης Αφεντάκης: το next best thing, ένα πολλά υποσχόμενο όνομα στην κονσόλα που κερδίζει τη νεολαία σε αστραπιαίους ρυθμούς. Tέλος, ο Consoul Trainin, «εραστής» της electro, της house και της progressive που με τα ανατρεπτικά sets και remixes του εξιτάρει.

Όλοι οι πρωταγωνιστές, από τις 12 έως και τις 14 Ιουλίου θα δονήσουν ασταμάτητα στους ρυθμούς τους το 5άστερο ξενοδοχείο στην Ερμιόνη και υπόσχονται να μας μαγέψουν. Ένα «πακέτο» διασκέδασης για bons viveurs, καλοζωιστές που γεύονται το «joie de vivre» στα καλύτερα μέρη της Ελλάδας, αλλά και της απίθανης μουσικής. Ένα «πακέτο» που προσφέρεται μόνο με 250 ευρώ και περιλαμβάνει μεταφορικά με πλοίο και πάρτι εν πλω, DJ set, διαμονή στο 5***** Barceló Hydra Beach Resort και ημιδιατροφή, αλλά και πρόσβαση στα πάρτι κάτω απ' το φως των αστεριών τόσο στο Barceló Hydra Beach όσο και on board. Αξίζει να σημειώσουμε πως το πλοίο προσφέρεται αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στο μεγάλο αυτό τριήμερο πάρτυ στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Για όσους δεν ακολουθήσουν το super εκδρομικό πρόγραμμα και θέλουν να επιλέξουν να βρεθούν απευθείας στο Barceló Hydra Beach ωστε να απολαύσουν τα comforts του και το ανεπανάληπτο μουσικό φεστιβάλ, επίσης είναι προνομιούχοι: H τιμή εισόδου για την Παρασκευή είναι 30 ευρώ και το Σάββατο 40, ενώ για το διήμερο 50 ευρώ. Θα το χάσετε;

ΠΡΟΓΡΑΜMΑ

Το καράβι φεύγει από την Αθήνα την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 16:00 ώρα με DJ set 

εν πλω φυσικά! 

Φτάνει στο Barceló Hydra Beach Resort στις 18:00.

Το πάρτι της Παρασκευής θα ξεκινήσει 22:00 με τους DJS Lefty D & Thodoris Triantafillou.

Σάββατο, 13 Ιουλίου, στις 14:00 θα ξεκινήσει το beach party που θα διαρκέσει μέχρι τις 18:00. H συνέχεια θα δoθεί στο club Byblos μέχρι αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί (διαλέξτε…). 

Το μεσημέρι της Κυριακής, 14 Ιουλίου, θα γίνει η αναχώρηση. Φυσικά και πάλι με DJ set και πάρτι εν πλω.
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Summer Dance House Festival 12-14/7/2013 Barceló Hydra Beach Resort"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator