Κατακτώντας την κορυφή!!! Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ Τοξοβολίας!!!

0





ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 25/5/13 και 26/5/13

Στο τέταρτο κατά σειρά πρωτάθλημα τοξοβολίας στις 25/5/2013 και 26/5/2013 Ανοιχτού χώρου που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου Αττικής, το Σωματείο 
Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Κορίνθιων Αθλητών διακρίθηκε για ακόμα μία φορά φτάνοντας στην κορυφή της επιτυχίας με την απόκτηση ενός Πανελληνίου Ρεκόρ στο ολυμπιακό τόξο υπό τις προπονητικές οδηγίες της Σοφίας Σκανδάλη : 

α) Στην Αγωνιστική κατηγορία Παμπαίδων Β' ο Γιώργος Καψιώτης από το Βραχάτι Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση σημειώνοντας Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ.

β) Στην Αγωνιστική κατηγορία Παμπαίδων ο Κωνσταντίνος Παπαζήσης κατέκτησε την τέταρτη θέση.

γ) Στην Αγωνιστική κατηγορία Παμπαίδων Β' ο Ηλίας Τζουβάρας κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Το σωματείο της Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. συγχαίρει την προπονήτρια κα Σκανδάλη Σοφία για την σημαντική αυτή επιτυχία και εύχεται πάντα επιτυχίες και εις ανώτερα στους αθλητές.
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κατακτώντας την κορυφή!!! Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ Τοξοβολίας!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator