Γ. Μπάκος: "Ζούμε στη νιρβάνα του απόλυτου ΤΙΠΟΤΑ" (video)

0


Δείτε το βίντεο με την ομιλία του πρώην προέδρου της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

--Γιατί ισχυρίζεται ότι "βολεύει" την δημοτική αρχή η κουβέντα για τα τετριμμένα.
--Που συμφωνεί με τον πρόεδρο Σ. Νικολάου
--Προς τη δημοτική αρχή: "ζούμε στη νιρβάνα του ΤΙΠΟΤΑ, δεν έχετε κάνει ΤΙΠΟΤΑ"
--Ποιές λέξεις λείπουν από το λεξικό του τόπου και γιατί;
--Τι ανέφερε για το προαστιακό, για την απομάκρυνση των υπηρεσιών και για την άθλια καθημερινότητα που έχει οδηγήσει σε πλήρη απαξία της περιοχής....


Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. Μπάκος: "Ζούμε στη νιρβάνα του απόλυτου ΤΙΠΟΤΑ" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator