ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - "Ανάπηρος" ζητιάνος σηκώνεται και φεύγει περπατώντας μετά το τέλος της «βάρδιας»

0Σαν «πασχαλινό θαύμα» είναι η ιστορία του εν λόγω ζητιάνου ο οποίος φαίνεται καθαρά πως μόλις νυχτώνει και απομακρύνεται από το «πόστο» του βγάζει πόδια και αποχωρεί περπατώντας.

Ο ζητιάνος του βίντεο έχει καταγραφεί στην είσοδο της στάσης του ΜΕΤΡΟ στο σταθμό Συγγρού – ΦΙΞ και την ημέρα ζητιανεύει όντας ανάπηρος, ακρωτηριασμένος και ανήμπορος και τη νύχτα μόλις τελειώσει η βάρδια φεύγει όρθιος και με τα δύο του πόδια.


Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - "Ανάπηρος" ζητιάνος σηκώνεται και φεύγει περπατώντας μετά το τέλος της «βάρδιας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator