ΤΩΡΑ - Ταυτοποιήθηκε ένας ακόμα από την συμπλοκή στα Ίσθμια

0
Από τις μέχρι τώρα εργαστηριακές εξετάσεις της ΔΕΕ ταυτοποιήθηκε ένας ακόμα από τους δράστες της καταδίωξης, ένοπλης συμπλοκής στα Ίσθμια Κορινθίας.

Πρόκειται για τον υπήκοο Αλλβανίας Ermal Lita η Litor, δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, δακτυλικό αποτύπωμα του οποίου βρέθηκε στο τζάμι του πίσω αριστερά παραθύρου του οχήματος-τζιπ που βρέθηκε στον Σολομό Κορινθίας.
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ - Ταυτοποιήθηκε ένας ακόμα από την συμπλοκή στα Ίσθμια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator